The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σκωτία εναντίον Πορτογαλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Πρωτάθλημα Εθνών

«Hampden Park», Γλασκώβη

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αυτή την Κυριακή η εθνική της Σκωτίας στο Hampden Park στη Γλασκόβη θα αγωνιστεί με την εθνική της Πορτογαλίας. Το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης είναι οι γηπεδούχοι, αλλά ο Φερνάντο Σάντος σίγουρα δεν θα βγάλει την ισχυρότερη σύνθεση για τον αγώνα με τους Σκωτσέζους, αλλά, αντίθετα, θα δοκιμάσει το κοντινότερο πάγκο, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο στοίχημα για το φαβορί σ’ αυτή την αναμέτρηση.

Έχασε προσβλητικά

Η εθνική ομάδα της Σκωτίας την περασμένη Πέμπτη πραγματοποίησε άλλο έναν αγώνα στο Πρωτάθλημα Εθνών, ο αντίπαλος ήταν η εθνική του Ισραήλ, η οποία κατάφερε να επιτύχει θαρραλέα νίκη με σκορ 2:1. Στους Σκωτσέζους αποτελεσματική ενέργεια είναι στο λογαριασμό του Mulgrew, ο οποίος εφάρμοσε το πέναλτι. Τώρα η κατάσταση στον όμιλο 1 της κατηγορίας Γ είναι πολύ μπερδεμένη, κάθε μία από τις τρεις ομάδες μπορεί να κερδίσει την πρώτη θέση και ο ρόλος των εντός έδρας αγώνων αυξάνεται σημαντικά.

Όλα είναι καλά

Η εθνική Πορτογαλίας στο Πρωτάθλημα Εθνών αντιπροσωπεύει την κατηγορία Α, οι Πυρηναίοι παίζουν στον ίδιο όμιλο με τους Πολωνούς και τους Ιταλούς και μετά από δύο αγώνες, η ομάδα αυτή ηγείται στην κατάταξη με 6 βαθμούς. Οι Ιταλοί νικήθηκαν με σκορ 1:0 και οι Πολωνοί εκτός έδρας με σκορ 3:2. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι οι Πορτογάλοι παίζουν χωρίς τον αρχηγό τους, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά μέχρι στιγμής αυτό δεν εμποδίζει τους Πυρηναίους να επιτυγχάνουν το αποτέλεσμα.

Πρόβλεψη

Η εθνική Σκωτίας εντός έδρας παίζει πάντοτε με ιδιαίτερη διάθεση και αρκετά συχνά έχει αποτελεσματικούς αγώνες, ακόμη και με ισχυρότερους αντιπάλους, όπως για παράδειγμα ήταν στο περασμένο προκριματικό γύρο εναντίον των Βρετανών. Η Πορτογαλία έχει όλα υπό πλήρη έλεγχο στη επίθεση, αλλά στην άμυνα οι αποτυχίες δεν σπανίζουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,42.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *