The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σκωτία εναντίον Ουκρανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

ROME, ITALY - JULY 03: Mykola Matviyenko, Oleksandr Zinchenko, Andriy Yarmolenko, Serhiy Sydorchuk, Vitaliy Mykolenko, Georgiy Bushchan and Roman Yaremchuk of Ukraine speak during a cooling break during the UEFA Euro 2020 Championship Quarter-final match between Ukraine and England at Olimpico Stadium on July 03, 2021 in Rome, Italy. (Photo by Alessandro Garafallo - Pool/Getty Images)

Προκριματικά για το Μουντιάλ 2022

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Χάμπντεν Παρκ

Ορίστηκαν οι αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ απ’ όπου θα προκύψει η τελευταία ομάδα από την ευρωπαϊκή ζώνη που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Την 1η Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη συνάντηση μεταξύ Σκωτίας και Ουκρανία, η πρόβλεψη για τον αγώνα της οποίας δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Οι Σκωτσέζοι περιμένουν με ανυπομονησία τον αντίπαλο

Η εθνική ομάδα Σκωτίας πήγε καλά στα προκριματικά της, αν και δεν μπόρεσε να επιβάλει τον αγώνα στη Δανία για την πρώτη θέση. Η ομάδα περιμένει εδώ και καιρό την αναμέτρηση με τους Ουκρανούς, αλλά για ευνόητους λόγους το παιχνίδι αναβλήθηκε. Τώρα πρέπει να μαζευτούν και να δείξουν το καλύτερο τους παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλος είναι πολύ επικίνδυνος. Αμέσως επτά παίκτες που θα βοηθήσουν την εθνική Σκωτίας στο αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμών.

Οι Ουκρανοί θα παίξουν με μεγάλη επιθυμία

Η εθνική ομάδα της Ουκρανίας έχει γίνει εδώ και καιρό η δύναμη που όλοι πρέπει να υπολογίζουν, επειδή η ομάδα μπορεί να νικήσει αντίπαλο οποιουδήποτε επιπέδου. Τα προκριματικά αποδείχθηκαν πολύ δύσκολα, δεν κατέστη δυνατό να προλάβουν τους πρώτους Γάλλους, αν και σημειώθηκαν δύο ισοπαλίες απέναντι στους σημερινούς παγκόσμιους πρωταθλητές. Σε έναν δύσκολο αγώνα, οι Ουκρανοί κατάφεραν να προλάβουν τη Φινλανδία, καθώς και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, πολλοί παίκτες έμειναν χωρίς προπόνηση, φυσικά, η ομάδα πραγματοποίησε αρκετούς φιλικούς, αλλά είναι πολύ δύσκολο να προσδιοριστεί το επίπεδο ετοιμότητας. Για τους Ουκρανούς, αυτό δεν είναι απλώς ένας αγώνας για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο· για κάθε ποδοσφαιριστή, διακυβεύονται πολύ περισσότερα, δεδομένης της κατάστασης στη χώρα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους μόνο μία φορά, ήταν στα προκριματικά για το Euro 2008, τότε οι ομάδες αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας, η Ουκρανία κέρδισε 2:0 και οι Σκωτσέζοι πήραν εκδίκηση – 3:1.

Πρόβλεψη

Αναμένεται μια συναρπαστική μάχη με αντεπιθέσεις, όπου δίνεται ένα μικρό πλεονέκτημα στους Σκωτσέζους. Με τη στήριξη των φιλάθλων τους, θα προσπαθήσουν να δώσουν το μέγιστο, οι Ουκρανοί επίσης δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Να θυμίσουμε ότι τον νικητή αυτού του ζευγαριού στον τελικό των πλέι οφ περιμένει η εθνική Ουαλίας. Φαίνεται εδώ καλό το στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν (απόδοση 2,07).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *