The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σκωτία εναντίον Δανία: προγνωστικά για στοίχημα

Шотландия-Дания-15.11

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 10 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Χάμπντεν Παρκ

Τη Δευτέρα, η Γλασκώβη θα φιλοξενήσει τον αγώνα της δέκατης αγωνιστικής των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 μεταξύ της Σκωτίας και της Δανίας, που έχουν χάσει το κίνητρό τους για τη διοργάνωση.

Σκωτία

Αυτό το φθινόπωρο η Σκωτία κέρδισε πέντε νίκες σε αναμετρήσεις με τη Μολδαβία (1:0, 2:0), την Αυστρία (1:0), το Ισραήλ (3:2) και τους Φερόες (1:0). Αυτή η απίστευτη σταθερότητα επέτρεψε στο Tartan Army να εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι οφ πριν από το πρόγραμμα. Η δεύτερη θέση, 20 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 15:7 είναι η τρέχουσα απόδοσή της εθνική Σκωτίας.

Δανία

Η Δανία σημείωσε τους μέγιστους δυνατούς 27 βαθμούς, καθιστώντας προβλέψιμη την ηγεσία του βαθμολογικού πίνακα με εκπληκτική διαφορά τερμάτων 30:1. Στο δεύτερο μέρος του προκριματικού κύκλου, τα θύματα του Scarlet Guard ήταν οι ομάδες των Φερόες (1:0, 3:1), του Ισραήλ (5:0), της Μολδαβίας (4:0) και της Αυστρίας (1:0).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κίνηση αυτή τη στιγμή, κι όμως θα δώσω ελαφρύ προβάδισμα στη Σκωτία. Με την υποστήριξη των κερκίδων τους, οι Βρετανοί παίζουν με μεγάλο ενθουσιασμό και μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα σε κάθε αντίπαλο. Τόσο μάλλον στη Δανία με ανεπαρκή κίνητρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Σκωτία δε θα χάσει με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *