The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σιάτλ Σάουντερς εναντίον Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сиэтл-СпортингКанзас-Сити-25.06

MLS

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022, 10:00 μ.μ.

Lumen Field

Η Σιάτλ Σάουντερς Το Σιάτλ θα υποδεχθεί την Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι το Σάββατο στο πλαίσιο του MLS.

Σιάτλ Σάουντερς

Τον περασμένο μήνα η Σιάτλ Σάουντερς κέρδισε τη Χιούστον (1:0), τη Σάρλοτ (2:1) και το Βανκούβερ (4:0), ισοφάρισε 1:1 με τη Λος Άντζελες FC, καθώς έχασε 0:1 από τη Κολοράντο. Έτσι, οι Σάουντερς συνήλθαν τελικά μετά από ένα καταστροφικό ξεκίνημα και σκαρφάλωσαν στην έβδομη θέση της Δυτικής Περιφέρειας με 20 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 20:17.

Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι

Στην ίδια κατηγορία παίζει και η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι, όπου είναι δωδέκατη με 16 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 16:29. Σε αυτή τη φάση της σεζόν, οι Ουίζαρντς στερούνται σαφώς σταθερότητας, κάτι που βλέπουμε στις αναμετρήσεις τους με Κολοράντο (2:1), Σαν Χοσέ (1:1), Βανκούβερ (0:1), Νιου Αγγλία Ρόουλσιον (1:2). ) και Νάσβιλ (2:1).

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, η Σιάτλ Σάουντερς Σιάτλ φαίνεται πιο πειστικό, αλλά οι τελευταίες τέσσερις από τις πέντε συναντήσεις μεταξύ αυτών των ομάδων έχουν λήξει υπέρ του αντίπαλου. Πιστεύω ότι τώρα η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι θα παίξει ενεργά στην επίθεση, χάρη σ’ αυτό θα δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *