The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σημεία με αποδόσεις που αξίζουν το ρίσκο απο τον Πρύτανη – Σάββατο 22/08/2015

Pritanis eksofilo

germany_german_flag Hannover – Bayer Leverkusen (16:30) germany_german_flag

Μεγαλύτερη βαρύτητα στον αγώνα της Τετάρτης με την Λάτσιο έχουν ρίξει στην Λεβερκούζεν . Το Αννόβερο μπροστά στο κινο του μπορεί να το εκμεταλευτεί και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.Γύρω στο €4.20 η τιμή του Άσσου (1) . Για κάλυψη μπορούμε να πάμε και με το (1Χ) διπλό αποτέλεσμα με τιμή γύρω στο €2.20.

Εκτίμηση : (1) €4.50 , (1X)  €2.00.

________________________________________________________________________________

agglia simea Norwich – Stoke City (17:00) agglia simea

Σαφές με ποιο ανεβασμένη ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι αφού κατάφεραν και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτήν της Τόττεναμ που κατάφεραν να βάλουν 2 γκολ και να ισοφαρίσουν σε 2-2. Οι γηπεδούχοι μετά την νίκη της πρώτης αγωνιστικής δέχτηκαν χαστούκια από την Πάλας χάνοντας στην έδρα τους με 1-3 . Πιο ποιοτική σαν ομάδα η Στόουκ μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Carrow Road. Γύρω στο €3.40 η τιμή του Διπλού (2) . Για κάλυψη μπορούμε να πάμε και με το (2Χ) διπλό αποτέλεσμα με τιμή γύρω στο €1.60.

Εκτίμηση : (2) €4.50 , (2X)  €2.00.

________________________________________________________________________________

elvetia simea Lugano – Basel (18:45) elvetia simea

Η Λουγκάνο παίζει στην έδρα της και μπορεί να εκμεταλλευτεί το ότι το μυαλό όλων στην Βασιλιά είναι στο παιχνίδι της Τρίτης στο Ισραήλ με την Μακάμπι. Γύρω στο €4.50 η τιμή του Άσσου (1) . Για κάλυψη μπορούμε να πάμε και με το (1Χ) διπλό αποτέλεσμα με τιμή γύρω στο €2.20.

Εκτίμηση : (1) €4.50 , (1X)  €2.20.

________________________________________________________________________________

tiny_bomb2


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *