The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σερβία εναντίον Χιλή. Πρόβλεψη για τον αγώνα στις 04/06/2018

Serbia-Chile-04.06

Φιλικό

Αυστρία. Γκρατς. “Merkur-Arena”

Ημερομηνία: 4 Ιουνίου 2018 (Δευτέρα)

Η αρχή του αγώνα: 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σερβία (προπονητής Μλάντεν Κρστάιτς)

Ακριβώς 10 ημέρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας στο παιχνίδι μπαίνει η εθνική ομάδα της Σερβίας.

Λίγη ιστορία! Στις αρχές της δεκαετίας του περασμένου αιώνα, κατ’ αναλογία με τη Σοβιετική Ένωση και την Τσεχοσλοβακία, υπήρχε πολιτική διαίρεση ομοσπονδιακού κράτους της Γιουγκοσλαβίας, που βρίσκεται στη Βαλκανική Χερσόνησο.

Ο διάδοχος όλων των ιστορικών επιτευγμάτων της εθνικής ομάδας της Γιουγκοσλαβίας ήταν η εθνική ομάδα της Σερβίας. Ωστόσο, για πολύ καιρό η ισχυρότερη ομάδα των έξι πρώην δημοκρατιών της πρώην Γιουγκοσλαβίας ήταν η κροατική εθνική ομάδα. Επιπλέον, την ηγεσία της η ενδεκάδα έδειξε ακόμη στα μέσα της δεκαετίας του ‘90, έχοντας στη σύνθεσή της τον Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, Νταβόρ Σούκερ και Alain Bokšić.

Ωστόσο, τώρα στη γειτονική Σερβία εμφανίστηκε μια γενιά ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, που μπορούν να γίνουν αποκάλυψη του νέου πλανητικού πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στο πλανητικό φόρουμ μετά από οκταετή παύση. Σήμερα οι ηγέτες της εθνικής Σερβίας είναι ο Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς, Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, Αλεξάνταρ Κολάροφ, Ντούσαν Τάντιτς, Νεμάνια Μάτιτς, Άντεμ Λιάγιτς, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς.

Χιλή (προπονητής Ρεϊνάλδο Ρουέδα)

Αναμφίβολα, με μια τέτοια σύνθεση από αστέρια από τους κορυφαίους εκπροσώπους των αγγλικών και ιταλικών κλαμπ η εθνική της Σερβίας μπορεί όχι απλά να προκριθεί από τον όμιλό της, αλλά και να προχωρήσει σημαντική στο δίκτυο των πλέι-οφ του τουρνουά.

Αλλά, όπως φαίνεται από την ιστορία της πρόσφατης αποτυχίας του πλησιέστερου ανταγωνιστή των Σέρβων, η παρουσία των παικτών με μεγάλα ονόματα δεν στρέφονται πάντα μια ομάδα με αστέρια στην αστρική ομάδα.

Δυστυχώς! Το επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ρωσία θα διεξαχθεί όχι μόνο χωρίς την Σκουάντρα Ατζούρα και «Ιπτάμενους Ολλανδούς», αλλά και χωρίς τα αστέρια της Χιλής: Alexis Sanchez (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Arturo Vidal (Μπάγερν) και άλλους ηγέτες. Οι «κόκκινοι» απέτυχαν ξεκάθαρα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018, και τώρα αρχίζουν να προετοιμάζονται για την επόμενη κλήρωση του Copa America, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 14 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου του 2019 στη Βραζιλία.

Αποδόσεις εταιρειών στοιχημάτων για τον αγώνα Σερβία – Χιλή

Ο νέος προπονητής της εθνικής της Χιλής, ο Κολομβιανός τεχνικός Ρεϊνάλδο Ρουέδα, ανανέωσε σημαντικά τη βάση των «κόκκινων», η οποία τώρα θα παίζει χωρίς τον Αλέξης και Αρτούρο. Φυσικά, χρειάζεται χρόνος για τη δημιουργία μιας νέας ανταγωνιστικής ομάδας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στον επερχόμενο αγώνα το πλεονέκτημα της αστρικής εθνικής της Σερβίας δεν προκαλεί καθόλου αμφιβολία: νίκη1 – 1.75, ισοπαλία – 3,75, νίκη2 – 4.50.

Πρόβλεψη και στοιχήματα στον αγώνα Σερβία – Χιλή από τους αναλυτές ιστοτόπου

Η συνάντηση των ομάδων του Μλάντεν Κρστάιτς και του Ρεϊνάλδο Ρουέδα θα διεξαχθεί σε ουδέτερο χώρο στην αυστριακή πόλη του Γκρατς. Ωστόσο, με δεδομένους τους τρέχοντες, εντελώς διαφορετικούς στόχους των αντιπάλων, καθώς και δοκιμαστική σύνθεση της εθνικής Χιλής, από μόνο του θέλει να μπει το στοίχημα στη πιθανή νίκη τους ονομαστικούς γηπεδούχος.

Η πρόβλεψή μας είναι η νίκη της εθνικής ομάδας της Σερβίας με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *