The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σερβία εναντίον Ελβετία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Serbia-Switzerland-22.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Στάδιο του Καλίνινγκραντ

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018, 9:00 (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Παρασκευής στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ δύο ευρωπαϊκών ομάδων, η οποία θα διεξαχθεί στην αρένα “Στάδιο του Καλίνινγκραντ” στη πιο δυτική περιφέρεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι έβαλαν μια γραμμή κοντά στην ίσια, κι όμως ένα μικρό φαβορί του αγώνα υπάρχουν οι “τραπεζίτες”, οι οποίοι έπαιξαν σε καλό επίπεδο στον πρώτο αγώνα ενάντια στους πέντε φορές πρωταθλητές.

Μετά την αποτυχία

Για την εθνική ομάδα της Σερβίας το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία έχει μεγάλη σημασία. Οι Βαλκάνιοι απέτυχαν στο προκριματικό τουρνουά για το Euro-2016, μην καταφέρνοντας να προκριθούν από τον όμιλο, και αφήνοντας μπροστά τους Αλβανούς, τους ιστορικούς τους ανταγωνιστές. Μετά από αυτό έγινε θέμα τιμής για του Σέρβους να κερδίσουν το εισιτήριο στη Ρωσία, κάτι που το πετύχανε μια χαρά. Στον πρώτο γύρο οι Σέρβοι με κάποια δυσκολία, αλλά νίκησαν την εθνική της Κόστα Ρίκα 1:0, το μόνο γκολ σε εκείνο το παιχνίδι σκόραρε ο Κολάροφ από το φάουλ.

Πήραν βαθμό με τους Βραζιλιάνους

Η εθνική της Ελβετίας ήρθε στο Μουντιάλ με σαφή στόχο να προκριθεί στα πλέι-οφ του τουρνουά, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο αγώνας του πρώτου γύρου εναντίον της Βραζιλίας, στον οποίο η Ελβετία κατάφερε να μη χάσει. Στον στόχο του Φιλίπε Κουτίνιο, σκοραρισμένο στο 20ο λεπτό του αγώνα, η Ελβετία απάντησε με δικό της στην εκτέλεση του Ζούμπερ. Είναι σημαντικό να σημειωθεί η ποιότητα του παιχνιδιού στην άμυνα της ελβετικής ομάδας, σίγουρα με τους “ουδέτερους” Σέρβους θα παίζουν το ίδιο καλά στην πίσω γραμμή.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Σερβίας δεν έχασε από την Κόστα Ρίκα, στη σύνθεση οι  Βαλκάνιοι έχουν αρκετούς αμυντικούς αρκετά υψηλού επιπέδου, όπως και οι Ελβετοί. Το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι μάχη για τη δεύτερη θέση στον όμιλο, η σημασία του αγώνα για τους αντιπάλους είναι δύσκολο να υπερεκτιμηθεί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *