The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σενεγάλη εναντίον Αλγερία: πρόβλεψη για τον αγώνα

005-Senegal-Algeria-27.06

Κύπελλο Εθνών Αφρικής – Τελικός

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Διεθνές Στάδιο του Καΐρου

Σενεγάλη

Η Σενεγάλη έφτασε στο επιθυμητό τρόπαιο σε απόσταση βραχίονα, επειδή ποτέ πριν η ομάδα δεν είχε κερδίσει κύπελλο, μόνο μία φορά πριν συμμετείχε στον τελικό, το 2002. Η σημερινή γενιά ποδοσφαιριστών είναι έτοιμη να κερδίσει στην αφρικανική ήπειρο, αυτό φαίνεται από τον ζήλο και την απόδοσή τους σε αγώνες. Στη φάση των ομίλων τα «Λιοντάρια της Teranga» έχασαν μόνο μια φορά από την Αλγερία (0:1), αλλά δεν πρέπει να συγχέουμε το παιχνίδι στα προκριματικά με τον σημαντικότερο αγώνα ολόκληρου του πρωταθλήματος, εδώ τα συναισθήματα και η διάθεση θα είναι εντελώς διαφορετικά. Στα πλέι-οφ οι Σενεγάλοι δεν έπαιξαν με απόλυτη δύναμη, νίκησαν όλους τους αντιπάλους τους με ελάχιστο σκορ 1:0. Οι οπαδοί της ομάδας στους ημιτελικούς με την Τυνησία έχουν ανησυχήσει πολύ, καθώς κάθε ομάδα είχε πιθανότητες να κερδίσει, τι άξιζαν δύο πέναλτι που δεν έχουν εφαρμοστεί κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Όλα αποφασίστηκαν από το γκολ του Τυνήσιου αμυντικού Bronn, που έκοψε στο δικό του δίχτυ στην παράταση. Ως αποτέλεσμα 1:0 και τα «Λιοντάρια της Teranga» είναι στον δεύτερο τελικό της ιστορίας τους.

Αλγερία

Η Αλγερία προ από πολύ καιρό έχει να γίνει πρωταθλήτρια της Αφρικής, σχεδόν 30 χρόνια πριν. Τώρα οι «αλεπούδες της ερήμου» είναι μια πλήρως ισορροπημένη ομάδα που κινείται προς το στόχο της. Στη σύνθεση της εθνικής υπάρχει μεγάλος αριθμός παικτών που παίζουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, κάτι που δεν μπορεί να μην επηρεάζει το συνολικό επίπεδο του ομαδικού παιχνιδιού. Οι Αλγερινοί πέρασαν τη φάση των ομίλων ανεμπόδιστα, έχοντας αντιμετωπίσει όλους τους αντιπάλους κατά τη διάρκεια της επιλογής. Στα πλέι-οφ η εθνική είχε ένα μικρό εμπόδιο στους προημιτελικούς, όπου οι «αλεπούδες της ερήμου» πέρασαν την Ακτή του Ελεφαντοστού μόνο στη διαδικασία των πέναλτι. Στους ημιτελικούς η Αλγερία αντιμετώπισε Νιγηριανούς «σούπερ αετούς», σε ένα τεταμένο αγώνα η ομάδα άρπαξε τη νίκη στο 95ο λεπτό, χάρη στο γκολ του Marez (2:1). Έτσι, για πρώτη φορά από το 1990, η Αλγερία έχει φτάσει στον τελικό του τουρνουά.

Πρόβλεψη

Το φαβορί του τελικού αγώνα είναι η Σενεγάλη, επειδή αυτή η εθνική είναι ομάδα υψηλότερης κατηγορίας με σύνθεση από αστέρια, επιπλέον οι Σενεγάλοι θα θέλουν να διευθετήσουν λογαριασμούς με την Αλγερία για την ελάχιστη ήττα στη φάση των ομίλων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Σενεγάλης.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *