The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Ρόμα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Севилья-Рома-06.08b

Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020,7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Ντούισμπουργκ. Στάδιο «MSV-Arena»

Μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Σεβίλλη και Ρόμα θα πραγματοποιηθεί στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ.

Σεβίλλη

Η Σεβίλλη έπαιζε σε υψηλό επίπεδο στη σεζόν 2019/20, όπως αποδεικνύεται από τη σταθερή τέταρτη θέση της στη La Liga. Επιπλέον, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται άριστα στο πλέγμα του Γιουρόπα Λιγκ. Στην αρχή κέρδισαν εύκολα στον όμιλο με τους ΑΠΟΕΛ, Karabakh και Dudelange, μετά από τους οποίους αντιμετώπισαν Την Κλουζ (1:1, 0:0) στους 16.

Ρόμα

Η πέμπτη θέση στη Serie A είναι μάλλον μια αποτυχία για τη φιλόδοξη Ρόμα, που ονειρευόταν να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως οι «λύκοι» πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις σε έναν λιγότερο διάσημο διαγωνισμό. Στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ νίκησαν τη Γάνδη (1:0, 1:1), έχοντας προηγουμένως νικήσει την Γλαντμπάχ, Μπασακσεχίρ και Βόλφσμπεργκερ στη φάση των ομίλων.

Πρόβλεψη

Οι πιο επιδέξιοι Ισπανοί θεωρούνται μικρά φαβορί αυτού του ζευγαριού, αλλά η Ρόμα δεν πρόκειται να τα παρατήσει τόσο εύκολα. Πιστεύω ότι οι ομάδες θα μας προσφέρουν ανοιχτό ποδόσφαιρο με αμοιβαία αποτελεσματικότητα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *