The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα 22 Σεπτεμβρίου 2019

Sevilla-RealMadrid-22.09b

Πρωτάθλημα της Ισπανίας

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Στις 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας του 5ου γύρου της Πρίμερα Ντιβισιόν μεταξύ Σεβίλλης και Ρεάλ Μαδρίτης, στο στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν (Σεβίλλη). Η συνάντηση αρχίζει στις 10:00 μμ.

Σεβίλλη

Η Σεβίλλη είναι καλή στην αρχή της νέας σεζόν, η ομάδα ανέγραψε αμέσως την επιθυμία της να αγωνιστεί για τα υψηλότερα βραβεία της La Liga, επειδή η 6η θέση του περασμένου έτους στην κατάταξη σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχεί στο επίπεδο της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με σιγουριά το νέο πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει δύο νίκες στη σειρά. Μόνο στο παιχνίδι του 3ου γύρου οι ποδοσφαιριστές κατέρρευσαν, σημειώνοντας ισοπαλία με την Θέλτα 1:1. Ήδη στον επόμενο αγώνα η Σεβίλλη νίκησε ήρεμα την Αλαβές με σκορ 1:0. Προφανώς οι «ερυθρόλευκοι» φύλαγαν τις δυνάμεις, καθώς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου του Europa League η ομάδα νίκησε σιγουριά 3:0 την Καραμπάχ. Γκολ σημειώθηκαν από τους Chicharito, El Haddadi και Torres. Μετά από 4 γύρους στην La Liga με 10 βαθμούς η ομάδα βρίσκεται στην 1η θέση.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να βρει το παιχνίδι της, από την περασμένη σεζόν ακόμα οι Μαδριλένιοι τραβάει μια σειρά προβλημάτων που δεν μπορούν να εξαλειφθούν γρήγορα. Εάν στην Πριμέρα η κατάσταση δεν είναι κρίσιμη ακόμα, οι «μαρέγκες» έχουν δύο νίκες και ισοπαλίες, στο Champions League η ομάδα απέτυχε εντελώς. Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι παίκτες του Ζιντάν έχασε από όλες τις απόψεις από την ΠΣΖ 0:3. Το πιο τρομερό είναι ότι η Ρεάλ δεν σούταρε ούτε ένα γκολ στο τέρμα του αντιπάλου. Έτσι οι προοπτικές για το σύλλογο είναι πολύ ομιχλώδεις αυτή τη σεζόν. Στο La Liga το τελευταίο παιχνίδι της Μαδρίτης εναντίον Λεβάντε δεν μπορεί να θεωρηθεί ιδανικό, στο πρώτο ημίχρονο το διπλό του Benzema και το γκολ του Casemiro έφεραν το αποτέλεσμα, αλλά στο δεύτερο μισό της συνάντησης χαλάρωσαν, που οδήγησε σε δύο χαμένα γκολ (3:2). Μετά από 4 γύρους η Ρεάλ με 8 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη είναι καλή αυτή τη σεζόν, η ομάδα σημειώνει βαθμούς τακτικά και κινείται μπροστά. Ωστόσο, στον επερχόμενο αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην έχουν αρκετή δύναμη. Η Ρεάλ είναι πολύ θυμωμένη μετά της ήτα από την ΠΣΖ, οπότε θα σκίζει τους πάντες στο δρόμο της. Ωστόσο, οι παίκτες της Σεβίλλη είναι ισχυροί εντός έδρας, ενώ οι Μαδριλένιοι για τη δεύτερη συνεχή σεζόν φαίνονται εξαιρετικά αδύναμοι και ασταθείς. Η ήττα στο Παρίσι είναι μια ζωντανή επιβεβαίωση της άποψής μου. Δεν αξίζει να ποντάρετε στην έκβαση του αγώνα. Είναι καλύτερα να παίξετε στο γεγονός ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *