The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Ουίπεστ (Βουδαπέστη): πρόβλεψη για τον αγώνα

Sevilla(Esp)-Ujpest(Hun)-26.07

Γιουρόπα Λιγκ

Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν, Σεβίλλη

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες της επόμενης Πέμπτης θα είναι η αναμέτρησης μεταξύ της ισπανικής ομάδας Σεβίλλη και της ουγγρικής Ουίπεστ. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντηση, οι Ισπανοί την περασμένη σεζόν έπαιξαν στους προημιτελικούς του Champions League, δηλ. μπορούμε να πούμε ότι είναι μία από τις ισχυρότερες ομάδες στον κόσμο, ενώ η ουγγρική ομάδα, ακόμα και στο εθνικό της πρωτάθλημα, δεν δείχνει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ενεργή προετοιμασία

Η Σεβίλλη πριν από τους αγώνες με την Ουίπεστ πραγματοποίησε τρεις φιλικούς αγώνες, όπου κέρδισε 2-0 τη Ρεάλ Μούρθια, έπαιξε ισοπαλία με την Μπόρνμουθ, έχασε 0-1 από την Μπενφίκα. Για τη σεζόν τη Σεβίλλη ετοιμάζει ο Pablo Machin, ο τεχνικός ο οποίος την περασμένη σεζόν δε δούλεψε και πολύ άσχημα με τη Ζιρόνα, ανέβασε τους Καταλανούς στην κορυφαία βαθμίδα του ισπανικού ποδοσφαίρου, και στην Πριμέρα αυτή η ομάδα δεν χάθηκε.

Καλοί Ούγγροι

Την σεζόν 2017-18 η Ουίπεστ μετά από 33 αγώνες σημείωσε 49 βαθμούς στο ενεργητικό της, πήρε την τρίτη θέση στο τέλος, χάνοντας από την Φερεντσβάρος, 17 βαθμούς. Είναι φανερό ότι τώρα υπάρχουν δύο ηγέτες στην Ουγγαρία, όλες οι άλλες ομάδες είναι κατώτερες στην κατηγορία από την ΜΟΛ Βίντι και Φερεντσβάρος. Εκτός έδρας η Ουίπεστ πραγματοποίησε 17 αγώνες, όπου κέρδισε έξι φορές με έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στη σεζόν που ξεκίνησε η Ουίπεστ απέκλισε από τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ τη Νεφτσί Μπακού, και έχασε στο πρωτάθλημα από τη MTK Ουγγαρία 0:2.

Πρόβλεψη

Με όλο τον σεβασμό στη Ουίπεστ, αξίζει να σημειωθεί ότι η Σεβίλλη είναι πολύ σκληρή για τους Ούγγρους. Πολύ διαφορετικά είναι τα επίπεδα αυτών των δύο ομάδων, επιπλέον, ο ίδιος ο αγώνας θα διεξαχθεί στο “Πιθχουάν”, όπου χάνουν συχνά βαθμούς ακόμα και οι κορυφαίες ισπανικές ομάδες: Μπάρτσα και Ρεάλ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η νίκη της Σεβίλλης με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *