The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Севилья-Барселона-19.06b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εστάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στη La Liga τώρα. Την Παρασκευή το βράδυ το κύριο γεγονός της ημέρας, ή ακόμα και της περιοδείας, θα είναι το παιχνίδι στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν, όπου η Σεβίλλη θα φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα. Μία από τις τελευταίες περιπτώσεις όπου ο ηγέτης της Πριμέρα μπορεί να χάσει πόντους. Ποιο θα είναι το ταξίδι του μεγιστάνα της Καταλανίας στην Ανδαλουσία; Το αναλυτικό τμήμα του ιστότοπου παρουσιάζει λεπτομερή πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 19 Ιουνίου 2020.

Η Σεβίλλη δεν χάνει εδώ και πολύ καιρό

Η «Λευκή Ανδαλουσία» είναι μερικές φορές υπερβολικά ρεαλιστική. Αυτό είναι το στυλ του Γιούλεν Λοπετέγι , που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει ρεαλιστικό στυλ και συχνά οι προσπάθειες να παίξει για συγκράτηση τελειώνουν με ισοπαλίες. Παρ’ όλα αυτά, είναι αρκετό για να εκτελεί λίγο πολύ τα καθήκοντα για τη σεζόν. Οι Ισπανοί έχουν ήδη φτάσει στους 16 του Europa League, ωστόσο, εκεί τους περιμένει καυτή και δύσκολη μονομαχία με τη Ρόμα. Στη La Liga η Σεβίλλη βρίσκεται στην 2η θέση. Τον Ιούνιο η ομάδα νίκησε με αυτοπεποίθηση την Μπετίς στο ντέρμπι. Αλλά με τη Λεβάντε τη Δευτέρα χάθηκαν ξανά οι πόντοι. “Nervionense” άνοιξαν το σκορ στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, αλλά επέτρεψαν στον αντίπαλο να υπαγορεύσει την εξέλιξη του αγώνα στο τέλος και έχασαν κιόλας από τον Ντιέγκο Κάρλος μετά από αυτογκόλ.

Η Μπαρτσελόνα παίζει χωρίς λάθη

Οι «μπλαουγκράνα» αντιλαμβάνονται πολύ καλά ότι οποιοδήποτε λάθος μπορεί να είναι καθοριστικό για αυτούς. Δεν υπάρχουν πολλοί αγώνες στην Πριμέρα και να προσπεράσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης για άλλη μια φορά ίσως απλώς να μην φτάσει ο χρόνος. Ωστόσο, μέχρι στιγμής η ομάδα αντέχει μια χαρά αυτή την πίεση. Η καλή φόρμα του Λιονέλ Μέσι βοηθά. Ο Αργεντινός σκόραρε δύο φορές σ’ αυτούς τους αγώνες και βοήθησε τους εταίρους πάλι δύο φορές. Σε γενικές γραμμές η ενδεκάδα του Κίκε Σετιέν μπορεί να μην προκαλούσε αίσθηση, αλλά έδειξε σταθερές νίκες στην τάξη: 4-0 με τη Μαγιόρκα, 2-0 με την Λεγκάνες. Και το γεγονός ότι αυτό έγινε χωρίς κόπο και υπερβολικές προσπάθειες πρέπει να βοηθήσουν τώρα, η ομάδα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους φιλοξενούμενους στον αγώνα της Παρασκευής. Ακόμα κι αν ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι ακόμα τραυματισμένος, υπάρχουν αντικαταστάτες στην επίθεση, από τον «αιώνιο» Luis Suarez έως τον νεαρό Faty και τον Bretwait ο οποίος σκόραρε επιτέλους στο νέο του κλαμπ.

Προηγούμενοι αγώνες

Από το 2015 η Σεβίλλη κέρδισε μόνο 1 προσωπική συνάντηση στο κύπελλο και στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα πήρε εκδίκηση και προκρίθηκε. Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν την «Λευκή Ανδαλουσία» στο Καμπ Νόου με σκορ 4:0.

Πρόβλεψη

Φυσικά, οι αγώνες με τη Μαγιόρκα και τη Λεγκάνες δεν πρέπει να καθορίζουν τη δύναμη της Μπαρτσελόνα. Όμως την σημερινή Σεβίλλη ο Μέση και οι εταίροι του με κινητήρια πρέπει να νικήσουν. Ποντάρουμε στους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,97.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *