The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

005-Sevilla-Barcelona-23.02

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Σεβίλλη

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το βράδυ του Σαββάτου, στις 23 Φεβρουαρίου, στη Σεβίλλη θα διεξαχθεί ο κεντρικός αγώνας του 25ου γύρου του πρωταθλήματος της Ισπανίας. Σε αυτόν τον αγώνα η Σεβίλλη μπροστά στους οπαδούς της θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, αλλά είναι απίθανο να μας περιμένει ένα θαύμα. Οι Καταλανοί, βέβαια, είναι κουρασμένοι, αλλά και η Σεβίλλη δεν προκαλεί αίσθηση.

Όλες οι δυνάμεις στο Europa League

Αυτή τη στιγμή η Σεβίλλη εξακολουθεί να κατέχει τη θέση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν, αν και μπορεί να χάσει αυτή τη θέση στο εγγύς μέλλον. Απλώς τον τελευταίο καιρό η ενδεκάδα του Pablo Machin έπαψε τελείως να κερδίζει στο εθνικό πρωτάθλημα, ξοδεύοντας όλη την ενέργεια στο Κύπελλο του Βασιλιά και στο Europa League. Έτσι, για την τελευταία μιάμιση εβδομάδα η ομάδα νίκησε δύο φορές τη Λάτσιο (0:1, 2:0), που της επέτρεψε να φτάσει στους 16. Ωστόσο, εξαιτίας αυτών των νικών στους τελευταίους 3 γύρους του πρωταθλήματος η Σεβίλλη σημείωσε μόνο 1 βαθμό – ισοπαλία με την Έιμπαρ (2:2) και 2 «ξηρές» ήττες.

Μόνο ισοπαλίες

Την ίδια στιγμή η Μπαρτσελόνα παραμένει αδιαμφισβήτητος ηγέτης του πρωταθλήματος της Ισπανίας, και στο εγγύς μέλλον η ομάδα δεν θα χάσει αυτή την ιδιότητα. Απλά τώρα οι Καταλανοί έχουν 54 βαθμούς στο ενεργητικό και ο πλησιέστερος διώκτης (Ατλέτικο) έχει μόλις 47. Ωστόσο, η τρέχουσα φόρμα της ενδεκάδας του Valverde εγείρει πολλές ερωτήσεις – μόνο μια νίκη στους 5 τελευταίους αγώνες (οι υπόλοιπες 4 συναντήσεις έληξαν με ισοπαλία). Αυτή η νίκη ήταν ελάχιστη και εντός έδρας – 1:0 με τη Βαγιαδολίδ.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη δεν δείχνει απολύτως τίποτα στο πρωτάθλημα, η Μπαρτσελόνα ως σύνολο δεν προκαλεί αίσθηση. Ταυτόχρονα οι Καταλανοί είναι πιο ισχυροί όπως κι να ‘χει, και δεν χάνουν κιόλας. Οπότε εδώ σίγουρα αξίζει να στοιχηματίσετε στους Καταλανούς, οι οποίοι είχαν μια μέρα περισσότερο για ξεκούραση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *