The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-Sevilla-12.08

Σούπερ Καπ Ισπανίας

Στάδιο της Ταγγέρης

Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η ερχόμενη σεζόν για τη Μπάρτσα παραδοσιακά αρχίζει με την αναμέτρηση για το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Ο αγώνας γίνεται ξεχωριστός, τουλάχιστον λόγω του γεγονότος ότι οι διοργανωτές σκέφτηκαν και έκαναν εκδήλωση ενός αγώνα. Ως εκ τούτου, οι ομάδες θα συντονιστούν για το αποτέλεσμα εδώ και τώρα. Από την άποψη του θεάματος, θα πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση για τους οπαδούς.

Μπαρτσελόνα

Η Μπάρτσα έρχεται για τον επερχόμενο αγώνα με την ιδιότητα της πρωταθλήτριας της Ισπανίας της σεζόν 2017/18 και νικητή του Κυπέλλου «Copa del Rey», όπου στον τελικό συναντήθηκε με τους τρέχοντες αντιπάλους και απλά τους συνέτριψε με σκορ 5:0.

Στο επερχόμενο αγώνα η Μπάρτσα θα ελπίζει για ένα παρόμοιο αποτέλεσμα, και αν κοιτάξουμε τις αποδόσεις των εταιρειών στοιχημάτων για αυτό τον αγώνα, μπορούμε να δούμε ότι η Μπάρτσα υπάρχει ονομαστικό φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού.

Σεβίλλη

Την περασμένη σεζόν η ομάδα προκρίθηκε στο πιο διάσημο τουρνουά στον κόσμο – το Champions League, αλλά η Σεβίλλη ποτέ δεν κατάφερνε να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε αυτό το τουρνουά, και αυτή τη φορά αποκλείστηκε επίσης από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά.

Αλλά στο Γιουρόπα Λιγκ όλα είναι τέλεια για την ομάδα, κατέχει το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες στο τουρνουά, και αυτή τη σεζόν θα προσπαθήσει και πάλι να κάνει το Γιουρόπα Λιγκ να υποκλιθεί. Αυτό σημαίνει τουλάχιστον ότι πριν από το Σούπερ Καπ Ισπανίας η Σεβίλλη θα έχει αγώνες ενάντια σε ισχυρές ομάδες, και αυτό αποτελεί καλή προθέρμανση πριν από τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα.

Πρόβλεψη για τον αγώνα

Τα στατιστικά στοιχεία των προσωπικών συναντήσεων δεν είναι πολύ εντυπωσιακά για τη Σεβίλλη. Τους τελευταίες τέσσερις αγώνες άνευ όρων χάθηκαν από τη Μπαρτσελόνα και αυτή τη φορά περιμένουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,87.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *