The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Sevilla-Barcelona-21.04

Copa del Rey

«Wanda Metropolitano», Μαδρίτη

Σάββατο, 21 Απριλίου 2018, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το επόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ισπανίας μεταξύ Σεβίλλης και Μπαρτσελόνα. Το φαβορί των εταιρειών στοιχημάτων για την ερχόμενη συνάντηση είναι οι Καταλανοί, οι «μπλαουγκράνα» μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ είναι σε καλή κατάσταση, και θέτουν ως στόχο να κάνουν το διπλό στην Ισπανία. Ενώ για τη Σεβίλλη το Κύπελλο Ισπανίας είναι μάλλον ο μόνος τρόπος να παίξει στην επόμενη σεζόν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, καθώς στο πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρκετούς ανταγωνιστές.

Η ύφεση

Μετά τη νίκη της Σεβίλλης στο Μάντσεστερ με σκορ 2:1 οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να κερδίσουν. Από τότε έπαιξαν εφτά αγώνες, όπου σημείωσαν τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, αποκλείστηκαν από το Τσάμπιονς Λιγκ, κατέβηκαν στην κατάταξη της Πριμέρα Ντιβισιόν στην έβδομη θέση. Μετά από 33 γύρους στο ισπανικό πρωτάθλημα στο ενεργητικό της Σεβίλλης υπάρχουν 48 βαθμοί. Εκτός έδρας στο πλαίσιο της Πριμέρα Ντιβισιόν η ομάδα έχει αδύναμη στατιστική: 6 νίκες σε 18 παιχνίδια.

Φαβορί

Η Μπαρτσελόνα είναι σχεδόν πρωταθλήτρια της Ισπανίας, μετά από 33 γύρους οι Καταλανοί σημείωσαν 83 βαθμούς. Δυστυχώς, δεν θα καταφέρουν να πετύχουν το ευρωπαϊκό τρεμπλ, επειδή η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας από τους Ρωμαίους της Ρόμα. Όμως, υπάρχουν όλες οι πιθανότητες να γίνει ισπανικό διπλό, έμεινε μόνο να κερδίσει στην επικείμενη συνάντηση τη Σεβίλλη. Τα στατιστικά στοιχεία της Μπάρτσα είναι εξαιρετικά, σε 17 παιχνίδια δεν υπάρχει ούτε μία ήττα με 11 νίκες και 6 ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Την τρέχουσα σεζόν η Μπαρτσελόνα και η Σεβίλλη έπαιξαν μεταξύ τους δύο φορές, στην Καταλονία οι «μπλαουγκράνα» ήταν πιο δυνατοί, ενώ στην Σεβίλλη καταγράφηκε ισοπαλία 2:2. Στο ουδέτερο γήπεδο οι πιθανότητες της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνονται προτιμότερες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *