The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Μπαρτσελόνα: προγνωστικά για στοίχημα

Севилья-Барселона-21.12

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Την Τρίτη, η Πριμέρα Primera θα ενθουσιάσει τους οπαδούς της με δύο αναβληθέντες αγώνες του 4ου γύρου, σε έναν από αυτούς θα παίξουν Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα, η πρόβλεψη για τον αγώνα των οποίων ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.

Η Σεβίλλη είναι δυνατή στην εσωτερική αρένα

Αν μιλάμε για Πριμέρα, η Σεβίλλη ξεκάθαρα υπερεκπληρώνει το έργο της, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η διαφορά από την κορυφαία Ρεάλ Μαδρίτης είναι 5 βαθμοί και η διαφορά από τον πλησιέστερο διώκτη είναι 4 βαθμοί. Η τελευταία νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 2:1 εντός έδρας έγινε σημαντική στο πλάνο του τουρνουά, το καθοριστικό γκολ σημειώθηκε στο τέλος της συνάντησης. Η κατάσταση είναι χειρότερη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου θα αρκέστηκε στα πλέι οφ του Europa League, καθώς ο σύλλογος κατάφερε να μην προκριθεί από τον αδύναμο όμιλό του στο Champions League, τερματίζοντας μόλις στην τρίτη θέση. Τουλάχιστον έξι παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμού.

Η Μπάρτσα στοιχηματίζει στη νεολαία

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την αποχώρηση του Μέσι στη Μπάρτσα ξέσπασε η κρίση, ήταν δύσκολο να αποφευχθεί με κάποιο τρόπο μια τέτοια κατάσταση, ο σύλλογος είχε κιόλας και οικονομικά προβλήματα. Τώρα της ομάδας ηγείται ο Τσάβι, τον οποίο θυμούνται οι οπαδοί ως λαμπρό παίκτη. Δεν παρατηρούνται σημαντικές βελτιώσεις στα αποτελέσματα με τον νέο προπονητή, αν και προγραμματίζεται αναδιάρθρωση. Στην Πριμέρα η Μπάρτσα είναι έβδομη, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από το τοπ-4, οπότε η σεζόν μπορεί να σωθεί. Η ομάδα κέρδισε τον τελευταίο της αγώνα στην έδρα της κόντρα στην Έλτσε – 3:2, η ομάδα φαινόταν εύκολη και ενδιαφέρουσα και το πιο σημαντικό στο γήπεδο βγήκαν πολλοί νέοι. Επτά παίκτες ταυτόχρονα θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση λόγω τραυματισμού.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν, οι αντίπαλοι συναντήθηκαν τέσσερις φορές, στην Πριμέρα η Μπάρτσα κέρδισε 2-0 εκτός έδρας και έπαιξε 1-1 στην έδρα της. Ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον στο Κύπελλο Ισπανίας, όπου η Σεβίλλη κέρδισε τον πρώτο αγώνα εντός έδρας 2-0, η Μπάρτσα απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο δεύτερο παιχνίδι και στη συνέχεια οι Καταλανοί άρπαξαν τη νίκη στην παράταση.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν το ελάχιστο πλεονέκτημα στους γηπεδούχους, άλλωστε η Σεβίλλη είναι όλο και πιο σταθερή με τη σύνθεση και το παιχνίδι της. Απέναντι σε αυτό, οι Καταλανοί μπορεί να αποτύχουν, το κυριότερο είναι να βρεθεί ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Θα είναι μια συναρπαστική μάχη με αντεπιθέσεις, όπου θα ρισκάρουμε να στοιχηματίσουμε στο over 2,5 με απόδοση 2,11.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *