The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Μπέτις: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Betis-Sevilla-12.05

Πριμέρα Ντιβισιόν

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εστάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας που θα ξαναρχίσουν όλα τα ισχυρότερα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Η Μπουντεσλίγκα επέστρεψε λίγο νωρίτερα, αλλά η Πριμέρα Ντιβισιόν θα ξαναρχίσει στις 11 Ιουνίου. Ο πρώτος αγώνας δεν θα αφήσει τους οπαδούς αδιάφορους, γιατί περιμένουμε το ντέρμπι της Σεβίλλης. Φυσικά, ετοιμάσαμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα μεταξύ Σεβίλλης και Μπέτις.

Η Σεβίλλη σημαδεύει το Champions League

Πριν από το διάλειμμα οι Ανδαλουσιανοί είχαν την τρίτη θέση στην κατάταξη. Δεν μιλάμε για τον αγώνα με τους ηγέτες· η διαφορά από τη δεύτερή Ρεάλ είναι 9 βαθμοί. Αλλά η μάχη για τη θέση στους τέσσερις θα είναι πολύ σκληρή. Η απόσταση μεταξύ της τρίτης και της έκτης θέσης είναι μόνο δύο βαθμούς. Δεν υπάρχει χρόνος για επιτάχυνση, πρέπει να στοχεύσει το αποφασιστικό τέρμα. Πριν την καραντίνα η Σεβίλλη έπαιξε ισοπαλία με έναν από τους άμεσους ανταγωνιστές την Ατλέτικο Μαδρίτης – 2:2.

Η Μπέτις είχε προβλήματα άμυνας

Μέχρι στιγμής η σεζόν για τους «λευκό-πράσινους» δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο, η ομάδα καταλαμβάνει μόνο τη 12η θέση, ενώ μέχρι τη ζώνη των Eurocup θέλει ακόμα 9 βαθμούς. Η Μπέτις ήταν προηγουμένως γνωστός για αξιόπιστη άμυνα, αλλά τώρα αυτό είναι το κύριο πρόβλημα της ομάδας. Ο σύλλογος χάνει στο ίδιο επίπεδο με τα αουτσάιντερ, αν και σκοράρει περισσότερο από το συνηθισμένο. Ακόμη και με αυτήν τη φόρμα, η Μπέτις κατάφερε να νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 2:1 πριν ξεκινήσει τις αναγκαστικές διακοπές. Η ομάδα παραμένει πολύ επικίνδυνη για έναν σύλλογο οποιουδήποτε επιπέδου και για το ντέρμπι σίγουρα θα έχει ιδιαίτερη διάθεση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Μπέτις στην έδρα της έχασε από τους συμπατριώτες της με σκορ 2:1. Οι αγώνες αυτών των ομάδων χαρακτηρίζονται από ενδιαφέρουσα μάχη και ίντριγκα.

Πρόβλεψη

Είναι δύσκολο να κάνουμε πρόβλεψη για ένα τόσο θεμελιώδες ντέρμπι, χωρίς να γνωρίζουμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες. Όλοι καταλαβαίνουν ότι αυτό θα είναι κάτι περισσότερο από μια μάχη για τρεις βαθμούς. Λαμβάνοντας υπόψη τα στατιστικά στοιχεία των προηγούμενων συναντήσεων, πιστεύουμε ότι το στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν θα πρέπει να περάσει εδώ χωρίς προβλήματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *