The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Sevilla-BayernMunich-03.04

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ, προημιτελικός – φάση 1 από 2

Τρίτη, 3 Απριλίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Την επόμενη Τρίτη στους πρώτους αγώνες του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ η ισπανική Σεβίλλη στην έδρα της θα φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου. Στην επικείμενη συνάντηση το φαβορί για τις εταιρείες στοιχημάτων είναι η γερμανική ομάδα, αλλά θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι η ενδεκάδα της Σεβίλλης είναι εντός έδρας παιχνιδιού ομάδα, οι παίκτες του Μοντέλα το περασμένο Σαββατοκύριακο έδωσαν μια πραγματική μάχη στην Μπαρτσελόνα της Καταλονίας.

Έκτη στην Ισπανία

Η Σεβίλλη έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στην κορυφή-4 του ισπανικού πρωταθλήματος. Μετά από 29 γύρους στο πρωτάθλημα στο ενεργητικό των «ερυθρόλευκων» υπάρχουν μόνο 45 βαθμοί, 14 μονάδες λιγότερες από τη Βαλένθια, και είναι 9 γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Για το λόγο αυτό η Σεβίλλη θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ αυτή τη σεζόν, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να παίξει στην επόμενη σεζόν στο πιο διάσημο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Συντριπτική νίκη

Το περασμένο Σάββατο η Μπάγερν χλεύασε τον ιστορικό της αντίπαλο, την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αποτέλεσμα του αγώνα είναι 6:0 υπέρ Μπάγερν Μονάχου, το χατ-τρικ είναι στο λογαριασμό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, από ένα γκολ σκόραραν ο Muller, Rodriguez και Ριμπερί. Στο πρωτάθλημα της Γερμανίας η Μπάγερν είναι 17 βαθμούς μπροστά από τον πλησιέστερο της διώκτη, τη Σάλκε, 6 γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Είναι απαραίτητο να αναφέρουμε την εξαιρετική φόρμα της Μπάγερν, αλλά να μην υποτιμήσουμε και τον μελλοντικό αντίπαλό της.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη στην έδρα της παίζει ενεργά και αποτελεσματικά. Στους 15 εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Ισπανίας οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να σκοράρουν στο στόχο του αντιπάλου 24 φορές, το περασμένο Σάββατο δύο φορές σκόραραν στην άμυνα από μπετό της Μπαρτσελόνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Σεβίλλη είναι πάνω από 0,5 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *