The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Sevilla-ManchesterUnited-21.02

Τσάμπιονς Λιγκ

Στάδιο Sanchez Pizjuán, Σεβίλλη

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Τετάρτη η Σεβίλλη στον πρώτο αγώνα των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ θα φιλοξενεί στην έδρα της τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της αγγλικής ομάδας, η οποία δείχνει καλό ποδόσφαιρο και αποτελέσματα, αλλά μην ξεχνάτε ότι η Σεβίλλη είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, δεν πρέπει να την υποτιμάμε.

Τρεις νίκες

Η Σεβίλλη στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει κερδίσει τρεις φορές, οι αντίπαλοι των «ερυθρόλευκων» ήταν: Λεγανές, Ζιρόνα και Λας Πάλμας. Οι κορυφαίες ομάδες μεταξύ των αντιπάλων δεν υπήρχαν, αλλά σε τρία παιχνίδια σημειώθηκε μόνο ένα γκολ στην εστία της. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος η Σεβίλλη βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 39 βαθμούς στο ενεργητικό και έξι βαθμούς διαφορά με τη Ρεάλ, η οποία έχει ένα παιχνίδι με τη Λεγανές ακόμα.

Χρειάζεται μια νίκη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ, δεν θα είναι σε θέση πλέον να ανταγωνιστεί για τον τίτλο με την Μάντσεστερ Σίτι, οπότε οι κύριες δυνάμεις των «διάβολων» θα κατευθυνθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αποκλεισμός από αυτό το τουρνουά στο στάδιο των τελικών 16 θα ισοδυναμεί με αποτυχία. Στο πλαίσιο της Premier League αυτή τη σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε 14 εκτός έδρας παιχνίδια, όπου σημείωσε επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Το τελευταίο Σαββατοκύριακο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε τον αγώνα του πέμπτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Χάντερσφιλντ 2:0.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει καλά εκτός έδρας, η ομάδα του Μουρίνιο θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίσει μετά τον πρώτο αγώνα κιόλας το πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου. Η Σεβίλλη, με όλο το σεβασμό, είναι κατώτερη από τους “διάβολους” στην τάξη, οπότε σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε το στοίχημα στους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,88.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *