The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

015-Liverpool-Sevilla-22.07

Φιλικός αγώνας

Fenway Park, Βοστώνη

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019, 1:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα της Δευτέρας, 22 Ιουλίου στην αμερικανική πολιτεία της Μασαχουσέτης θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας μεταξύ ισπανικού και αγγλικού συλλόγων: η Σεβίλλη θα συναντηθεί με τη Λίβερπουλ. Αυτές είναι εξαιρετικές  ομάδες που μπορούν να κάνουν ωραία παράσταση πριν την έναρξη της σεζόν. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα  Σεβίλλη – Λίβερπουλ.

Ανοιχτό παιχνίδι σε φιλικούς αγώνες

Αυτή τη στιγμή η Σεβίλλη φαίνεται πολύ καλή, αν και η ομάδα μόνο συνηθίσει το νέο προπονητή. Ακριβώς αμέσως μετά την περασμένη σεζόν η διοίκηση διόρισε τον Γιούλεν Λοπετέγκι για τη θέση του προπονητή και αυτό στρώνει την ομάδα για τον εαυτό του. Τώρα η ομάδα έχει ορισμένα προβλήματα, αλλά εξακολουθεί να έχει καλή εμφάνιση στο γήπεδο. Και τους δύο φιλικούς έχουν κερδηθεί, αν και έχασαν γκολ σε κάθε ένα από αυτούς…

Η άμυνα δεν είναι το ισχυρότερο στοιχείο της ομάδας

Την ίδια στιγμή η Λίβερπουλ είχε πολύ επιτυχημένη σεζόν, και τώρα η ομάδα χρειάζεται περισσότερο ξεκούραση. Αλλά οι παίκτες της Μέρσεϊσαϊντ εργάζονται πλήρως, αν και όχι όλοι οι σημαντικοί παίκτες επέστρεψαν στην ομάδα μετά τις διακοπές. Πριν την έναρξη της σεζόν ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να δοκιμάσει όλους τους παίκτες, έτσι συνεχώς ασχολείται με περιστροφές. Γι’ αυτό το λόγο οι “κόκκινοι” δεν μπορούν να κερδίζουν κάθε αγώνα, καθώς και χάνουν από όλους. Αλλά και οι ίδιοι σκοράρουν πολύ, επειδή παίζουν με το επίθετο στυλ…

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη συνηθίζει στο νέο προπονητή, αλλά ήδη επιδεικνύει επιθετικό στυλ. Ενώ η Λίβερπουλ δεν έχει ξεκουραστεί ακόμα από την περασμένη σεζόν, αλλά παίζει επίσης με επιθετικό στυλ. Πιθανότατα, θα έχουμε ανοιχτό παιχνίδι με αφθονία γκολ από όλες τις πλευρές, επειδή οι επιθετικές γραμμές των ομάδων είναι καλές, ενώ η άμυνα σφάλλει. Λοιπόν, προτείνουμε να ποντάρετε στα γκολ και από τις δύο πλευρές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *