The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Κάδιθ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Севилья-Кадис-29.04_cr

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Την Παρασκευή ξεκινά ο 34ος γύρος της Πριμέρα Ντιβισιόν με τον αγώνα μεταξύ Σεβίλλη και Κάδιθ, η πρόβλεψη ετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.

Η Σεβίλλη μπορεί ακόμα να ανταγωνιστεί για τη δεύτερη θέση

Η «Λευκή Ανδαλουσία» εξακολουθεί να ανταπεξέρχεται στο βασικό της έργο, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στη ζώνη του Champions League, πίσω από την Μπαρτσελόνα μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Στον τελευταίο γύρο η Σεβίλλη νίκησε εκτός έδρας τη Λεβάντε με σκορ 3-2 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Δεδομένου ότι η θέση στην πρώτη τετράδα δεν είναι ακόμη εξασφαλισμένη, η ομάδα διατηρεί το κίνητρο στο τουρνουά, η διαφορά από την πέμπτη θέση είναι 6 βαθμοί. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Κάθε βαθμός μετράει για την Κάδιθ

Η Κάδιθ έχει ακόμη μεγάλο αγώνα μπροστά της, καθώς η ομάδα προσπαθεί να διατηρήσει τη θέση της στην ισχυρότερη ισπανική κατηγορία. Ο σύλλογος είναι 17ος στη βαθμολογία, μόλις ένα βαθμό μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε εντός έδρας ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο – 2:3. Αν και κατάφερε να κερδίσει μόνο μία νίκη σε τέσσερις συναντήσεις, αλλά ταυτόχρονα η ομάδα επιδεικνύει καλό παιχνίδι. Στο προσεχές ματς τέσσερις παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, έχουν τραυματισμούς.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις αντιμέτωπες αναμετρήσεις, σημαντικό πλεονέκτημα ήταν στην πλευρά της Σεβίλλη, το παιχνίδι του πρώτου γύρου αποδείχθηκε δύσκολο, η Κάδιθ έχασε εντός έδρας με σκορ 0:1.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες βρίσκονται σε διαφορετικά άκρα του βαθμολογικού πίνακα και το φαβορί παίζει εντός έδρας, αλλά δεν είναι όλα τόσο εμφανή. Το θέμα είναι ότι και οι δύο αντίπαλοι έχουν κίνητρο στο τουρνουά, ειδικά η Κάδιθ. Συχνά οι ομάδες που παλεύουν για επιβίωση κάνουν θαύματα στο τέλος της σεζόν, οπότε προτιμάμε να στοιχηματίσουμε στην ανταλλαγή των τερμάτων που θα σημειωθούν εδώ με απόδοση 2,18.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *