The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Βιγιαρεάλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Севилья-Вильярреал-30.12b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Στην Ισπανία αυτή τη φορά δεν υπάρχει χρόνος για διακοπές – οι ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν, αντίθετα, θα ξεκινήσουν τον επόμενο γύρο ήδη την Τρίτη, και αμέσως από την κεντρική αναμέτρηση της ημέρας: Σεβίλλη εναντίον Βιγιαρεάλ. Ο Unai Emery εναντίον της πρώην ομάδας του σε έναν αγώνα που θα μπορούσε να επηρεάσει σοβαρά τις καταστάσεις στον αγώνα για την πρόκριση στο επόμενο Champions League.

Η Σεβίλλη συναντά το τέλος του έτους σε καλή κατάσταση

Η «Λευκή Ανδαλουσία» δεν είχε σχεδόν ξεκούραση το 2020, μετά το lockdown. Πρώτα υπήρξε αγώνας, επιτυχημένος, για την επιστροφή στην κορυφή-4 της Πριμέρα Ντιβισιόν, μετά θριαμβευτική πομπή στο Europa League. Το φθινόπωρο οι παίκτες του Γιούλεν Λοπετέγι έπαιξαν τόσο στην εγχώρια αρένα όσο και στο Champions League. Δεν αποτελεί έκπληξη, ακόμη και με το ρεαλιστικό στυλ, που προβλέπει μια προσπάθεια διατήρησης ελάχιστου πλεονεκτήματος, υπήρχαν αρκετές αναταραχές και αποτυχίες. Όμως, στους τελευταίους γύρους, μετά το τέλος της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, οι «Nervionense» κέρδισαν 7 στους 9 βαθμούς: με γνωστό στυλ, 1:0 την καθεμία, νίκησαν την Χετάφε και τη Βαλένθια. Προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο με τη Βαγιαδολίδ, αλλά κατάφεραν να χάσουν εντός έδρας το 87ο λεπτό.

Η Βιγιαρεάλ έχει πολλές ισοπαλίες, αλλά μέχρι στιγμής στο κουαρτέτο των καλύτερων

Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει βελτιωθεί αυτή τη σεζόν. Αυτό μιλά υπέρ του Unai Emery, ο διορισμός του οποίου εκτός εποχής δεν έγινε αποδεκτός από όλους με ενθουσιασμό και κατανόηση, πρέπει να παραδεχτούμε ότι η λιγότερο γνωστός Calleha αντιμετώπιζε την αξιοπρέπεια την ίδια θέση. Υπέρ του πρώην τεχνικού της ΠΣΖ και της Άρσεναλ (καθώς και της Σεβίλλης), μιλάει ότι μαζί του οι «υποβρύχιοι» έφτασαν στα πλέι οφ του Europa League (στην πραγματικότητα, υποχρεωτικό πρόγραμμα) και έχασαν μόνο μία φορά στην Πριμέρα Ντιβισιόν, όπου ουσιαστικά ολόκληρο το αρχικό τμήμα της σεζόν ήταν στην ομάδα των ηγετών. Μέχρι στιγμής, στα πλαίσια του temporada, η Βιγιαρεάλ έχει χάσει μόνο μία φορά σε 15 παιχνίδια που παίχτηκαν. Αλλά την ίδια στιγμή, περισσότεροι από τους μισούς, 8, έληξαν με ισοπαλίες. Και στον προηγούμενο αγώνα της La Liga, έχοντας χάσει γρήγορα από την Αθλέτικ, η Βιγιαρεάλ περιορίστηκε μόνο στο ισοφάρισμα μετά το διάλειμμα.

Προηγούμενοι αγώνες

Με όλη την πρόσφατη πρόοδο της Σεβίλλης, η Βιγιαρεάλ έχει τώρα αήττητο σερί 5 αγώνων. Την περασμένη σεζόν οι «υποβρύχιοι» κέρδισαν 2:1 εκτός έδρας και έφεραν το παιχνίδι στο 2:2 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη τουλάχιστον δεν είναι πιο αδύναμα και θα παίξει στην έδρα της στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν». Σίγουρο φαίνεται επιλογή της νίκης των γηπεδούχων με χάντικαπ 0 (απόδοση 1.6).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *