The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Βαλένθια: πρόβλεψη για τον αγώνα

Алавес-Севилья-04.03_cr

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022, 8:00 μ.μ.

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Η Πριμέρα Ντιβισιόν θα χαροποιήσει τους ποδοσφαιρόφιλους την Τρίτη με τρεις συναντήσεις ταυτόχρονα, η αφίσα Σεβίλλη – Βαλένθια φαίνεται ενδιαφέρουσα, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των συλλόγων δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Η Σεβίλλη προσπαθεί να αποκατασταθεί

Αυτή η σεζόν για τη Σεβίλλη ξεκίνησε τόσο άσχημα που ο σύλλογος ήταν μεταξύ των αουτσάιντερ. Λόγω μιας τέτοιας αποτυχίας, η διοίκηση άλλαξε προπονητή, ήρθε ο Σαμπάολι αντί του Λοπετέγκι. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα κέρδισε εκτός έδρας τη Μαγιόρκα με σκορ 1:0, κάτι που της επέτρεψε να ανέβει στη 14η θέση, αλλά το προβάδισμα από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι μόνο δύο βαθμούς. Η Λευκή Ανδαλουσία δεν έχει πετύχει τίποτα στο Champions League, κερδίζοντας 2 βαθμούς σε τέσσερις αναμετρήσεις. Ο αγώνας πρέπει να καταλήξει σε μια μάχη για την τρίτη θέση με την Κοπεγχάγη, είναι 5 βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση, δύο γύρους πριν από το τέλος του γύρου των ομίλων. Τρεις παίκτες δεν θα βοηθήσουν τους συνεργάτες τους στην επερχόμενη συνάντηση.

Οι «νυχτερίδες» παίζουν ωραία αυτή τη στιγμή

Η Βαλένθια έχει φύγει εδώ και καιρό από τους ισπανικούς γίγαντες, ακόμη και η πρόκριση στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι «νυχτερίδες» είχαν σημαντικά οικονομικά προβλήματα, αν και το line-up παραμένει ισχυρό εδώ. Τώρα ο σύλλογος έχει μια καλή σειρά τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κατάφερε να σημειώσει 8 βαθμούς και να ανέβει στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος, η διαφορά από την πρώτη τετράδα αποτελεί 5 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο, η Βαλένθια δεν κατάφερε να νικήσει εντός έδρας τον αουτσάιντερ Έλτσε – 2:2, ο σταρ βετεράνος Καβάνι σημείωσε διπλό. Τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τρεις παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως φαίνεται από τα στατιστικά, τα τελευταία χρόνια το πλεονέκτημα στις προσωπικές συναντήσεις είναι στην πλευρά της Σεβίλλη, η οποία έχει να χάσει από τον αντίπαλο σε επτά σερί ματς. Την περασμένη σεζόν η Βαλένθια ηττήθηκε με σκορ 1-3 εκτός έδρας και έπαιξε 1-1 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Θα συναντηθούν φιλόδοξες ομάδες με συναισθηματικούς προπονητές, το παιχνίδι και των δύο ομάδων απέχει πολύ από το να είναι άψογο, οπότε κάθε αποτέλεσμα είναι αναμενόμενο. Η Σεβίλλη θεωρείται μικρό φαβορί λόγω του παράγοντα της έδρας της. Περιμένουμε περίπου ισόπαλο ματς και ρισκάρουμε να ποντάρουμε στην επιτυχία των γηπεδούχων με μηδενικό χάντικαπ (απόδοση 1,68).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *