The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Βαγιαδολίδ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Севилья-Вальядолид-19.08

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022, 11:00 μ.μ.

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας την πρόγνωση για τον αγώνα Σεβίλλη – Βαγιαδολίδ, οι αντίπαλοι θα παίξουν στον δεύτερο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Η Σεβίλλη πρέπει να αποκατασταθεί για αποτυχία

Η «Λευκή Ανδαλουσία» ξεκίνησε ανεπιτυχώς το τρέχον πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί εκτός έδρας από την Οσασούνα με σκορ 1:2. Ο αντίπαλος δεν ήταν εύκολος, οπότε η ισοπαλία μπορούσε να γίνει κατανοητή, αλλά η ήττα σίγουρα δεν ικανοποίησε κανέναν. Η μάχη έγινε σε τροχιά σύγκρουσης, οι ομάδες δημιούργησαν περίπου τρεις επικίνδυνες ευκαιρίες η καθεμία, η Οσασούνα εκμεταλλεύτηκε καλύτερα τις ευκαιρίες, σημειώνοντας το καθοριστικό γκολ από το σημείο του πέναλτι. Τώρα η ομάδα παίζει μπροστά στο κοινό της, οπότε πρέπει να αποκατασταθεί για ένα κακό ξεκίνημα.

Η Βαγιαδολίδ θα δυσκολευτεί να παραμείνει στην ελίτ

Η Pusela την περασμένη σεζόν στο Segundo κατάφερε να τερματίσει δεύτερη πίσω από την πρώτη Αλμέρια μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Αυτό το αποτέλεσμα επέτρεψε στον σύλλογο να επιστρέψει στην ελίτ, όπου πρέπει να παραμείνει. Το ξεκίνημα της σεζόν δεν ήταν και το πιο αισιόδοξο, η ομάδα έχασε εντός έδρας από τη Βιγιαρεάλ με σκορ 0:3. Αν και από άποψη στατιστικών η Βαγιαδολίδ δεν ήταν κατώτερη του αντιπάλου, όλα κρίθηκαν από την κλάση και την υλοποίηση των στιγμών. Είναι δυσάρεστο να ξεκινάς έτσι, αλλά ο σύλλογος δεν προβλεπόταν να παλέψει για υψηλές θέσεις. Επιπλέον, μόνο 5 εκατομμύρια ευρώ δαπανήθηκαν για την ενίσχυση το καλοκαίρι, τέσσερις παίκτες αγοράστηκαν με αυτά τα χρήματα.

Προσωπικές συναντήσεις

Η τελευταία φορά που οι αντίπαλοι συναντήθηκαν ήταν την προηγούμενη σεζόν, όταν και οι δύο συναντήσεις έληξαν με το ίδιο σκορ 1:1. Οι ομάδες δεν χαροποιούν με την απόδοσή τους στις αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο· στις έξι τελευταίες μάχες δεν σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

Πρόβλεψη

Αν και η Βαγιαδολίδ είναι ένας έμπειρος σύλλογος, εξακολουθεί να είναι ένας νεοφερμένος που θα πρέπει να συνηθίσει στο νέο επίπεδο διοργάνωσης. Η Σεβίλλη είναι το φαβορί αυτής της αναμέτρησης και είναι υποχρεωμένη να κερδίσει τους τρεις βαθμούς εδώ. Φαίνεται καλό το στοίχημα στην καθαρή νίκη της γηπεδούχου ομάδας εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Σεβίλλη με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *