The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: προγνωστικά για στοίχημα

Севилья-Атлетико-18.12

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Στην Πριμέρα Ντιβισιόν, μένει ο τελευταίος γύρος πριν από τις γιορτές. Θα έχει αρκετές κορυφαίες αναμετρήσεις, αλλά η συνάντηση της Σεβίλλης με την Ατλέτικο Μαδρίτης ξεχωρίζει. Julen Lopetegui εναντίον Diego Simeone – ποιος μπορεί να νικήσει σε αυτό το ζευγάρι;

Η Σεβίλλη είναι μέχρι στιγμής πιο επιτυχημένη στην εσωτερική αρένα από ό,τι στην ευρωπαϊκή διοργάνωση

Η «Λευκή Ανδαλουσία» το 2022 θα πάει για το τρόπαιο της. Η ομάδα κατάφερε να πέσει στο Europa League από έναν πολύ απλό όμιλο, με Λιλ, Βόλφσμπουργκ και Σάλτσμπουργκ, από την αυστριακή Red Bull έχασε το καθοριστικό ματς, στην 6η αγωνιστική. Στο τέλος κατάφερε να προσπεράσει μόνο τους Γερμανούς. Αλλά και σε ένα πιο αδύναμο Ευρωπαϊκό Κύπελλο δεν θα βαρεθεί. Αλλά στην Πριμέρα Ντιβισιόν η «Λευκή Ανδαλουσία» χάνει τώρα μόνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήδη έχει καταφέρει να σκοράρει 34 βαθμούς μετά από 16 ματς. Εξάλλου, στους τελευταίους γύρους κατάφεραν να βγάλουν «διάσιμο τους» σκορ 1-0 με Βιγιαρεάλ και Αθλέτικ. Τώρα υπάρχει η ευκαιρία να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από τους διώκτες!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι στιγμής απογοητεύει παρά ανταποκρίνεται στις προσδοκίες

Οι «στρωματάδες» είναι η νυν πρωταθλήτρια Ισπανίας. Και, φυσικά, υπήρχαν σχέδια να διατηρηθεί αυτό το καθεστώς. Φαίνεται όμως ότι το καλοκαίρι εκτός σεζόν ενίσχυσαν τη λάθος ζώνη, που δεν χρειαζόταν και τόσο. Ο Γκριεζμάν επέστρεψε στη Μαδρίτη, αγοράστηκαν οι Ντε Πολ και Κούνια, αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί ότι η ομάδα άρχισε να σκοράρει περισσότερο μαζί τους. Όμως η «διάσημη» στιβαρότητα στην άμυνα χάθηκε. Ο Γιαν Όμπλακ δέχεται περισσότερα από ένα γκολ ανά παιχνίδι, 18 προς 16, αλλά, ωστόσο, υπάρχουν λίγες ερωτήσεις για τον Σλοβένο, οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε απλά ξέχασαν κατά κάποιο τρόπο πώς να αμύνονται αυστηρά. Ωστόσο, στο τέλος μπόρεσαν να δείξουν το άλλο τους χαρακτηριστικό, τον χαρακτήρα, και πέρασαν στα πλέι οφ του Champions League. Στην Πριμέρα Ντιβισιόν μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι πιο αδύναμα: την περασμένη Κυριακή ο Αντσελότι κέρδισε τελικά την Cholo-team, για πρώτη φορά στη μακρά προπονητική του καριέρα. Αυτό το 0-2 στο ντέρμπι της Μαδρίτης με τη Ρεάλ έστειλε την Ατλέτικο Μαδρίτης στην 4η θέση, 4 βαθμούς πίσω από την Μπέτις (με ένα παιχνίδι στο χέρι).

Προηγούμενοι αγώνες

Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης νικούσαν η μία την άλλη αρκετά σταθερά. Έτσι ήταν στο τελευταίο πρωτάθλημα, όταν κέρδισαν από μία νίκη στο γήπεδό τους.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη θεωρείται τώρα φαβορί, αλλά η διαφορά στις αποδόσεις είναι ελάχιστη. Είναι προφανές ότι σίγουρα θα υπάρχει περισσότερος αγώνας από θέαμα, οπότε ποντάρουμε στο «under 2,5 γκολ» (απόδοση 1,6).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *