The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Atletico-Madrid-6.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν, Σεβίλλη

Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 18ου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας η Σεβίλλη θα φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν. Συναντιούνται δύο υποψήφιοι για το τίτλο στο πρωτάθλημα, ο αγώνας υπόσχεται να είναι πολύ ενδιαφέρων. Οι εταιρείες στοιχημάτων δεν έχουν ορίσει φαβορί, πιστεύοντας ότι οι αντίπαλοι έχουν περίπου ίσες πιθανότητες να κερδίσουν την επικείμενη συνάντηση, η Σεβίλλη παίζει καλά στην έδρα της, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει πλεονέκτημα στη σύνθεση.

Υπάρχουν απώλειες

Η Σεβίλλη έχει απώλειες προσωπικού, ο Mercado και ο Vazquez πήραν αποβολή, αλλά το προπονητικό επιτελείο σίγουρα θα σκεφτεί κάτι. Στους τελευταίους πέντε αγώνες η Σεβίλλη κέρδισε τρεις φορές με δύο ισοπαλίες, έπαιξε ισοπαλία με τη Λεγανές και τη Βαλένθια, και νίκησε τη Vilanovaven, την Krasnodar και τη Ζιρονά. Στην κατάταξη του ισπανικού πρωτάθλημα η Σεβίλλη βρίσκεται στην τρίτη θέση με 32 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι πέντε βαθμούς λιγότερο από την Μπαρτσελόνα, που ηγείται.

Δεύτεροι

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι σε πολύ καλή κατάσταση, στις πέντε τελευταίες συναντήσεις η ομάδα κέρδισε τέσσερις φορές με μία ισοπαλία. Η ισοπαλία σημειώθηκε με τη Μπριζ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν ισχυρότερη από την Sant Andreu, την Αλαβές, τη Βαγιαδολίδ και την Εσπανιόλ. Στο τουρνουά της La Liga η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 34 βαθμούς στον κουμπαρά, είναι μόνο τρεις μονάδες λιγότερο από την Μπαρτσελόνα. Εκτός έδρας η Ατλέτικο δεν έχει τα καλύτερα στατιστικά στοιχεία, σε οκτώ παιχνίδια σημειώθηκαν μόνο δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και μία ήττα. Σίγουρα οι “στρωματάδες” δεν θα αρνηθούν από την ισοπαλία στο επόμενο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη σε επτά παιχνίδια στην έδρα της έχασε πέντε γκολ, η Ατλέτικο εκτός έδρας δεν παίζει επίσης πολύ αποτελεσματικά, επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε τη σημασία της συνάντησης. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *