The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 3 Ιανουαρίου 2020

Sevilla-AthleticBilbao-03.01b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Στο πλαίσιο του 19ου γύρου της ισπανικής La Liga η Σεβίλλη θα συναντηθεί με την Αθλέτικ Μπιλμπάο από το Μπιλμπάο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 03/01/2020 στις 10:00 μ.μ. στο στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν.

Σεβίλλη

Η Σεβίλλη ξεκίνησε αρκετά καλά αυτή τη σεζόν. Η ομάδα βρίσκεται σίγουρα στη ζώνη του Champions League, αλλά οι Ανδαλουσιανοί συχνά στερούνται σταθερότητας. Από τους ηγέτες έχασαν τις περισσότερες συναντήσεις, ξεπερνώντας ακόμα και τη Χετάφε σε αυτή την παράμετρο. Στους τελευταίους αγώνες η Σεβίλλη νίκησε την Βαγιαδολίδ (0:1), η Λεγανές (1:0), μετά έπαιξε ισοπαλία με την Οσασούνα (1:1) από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα και έχασε και τη Βιγιαρεάλ (1:2).

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο αυτή τη σεζόν δεν διαφέρει πολύ από τα προηγούμενα χρόνια. Η ομάδα σκοράρει λίγο και χάνει λίγο, χάρη σ’ αυτό σίγουρα κρατάει τη θέση στην κορυφαία δεκάδα του πρωταθλήματος. Οι Βάσκοι στους τελευταίους αγώνες νίκησαν ελάχιστα τη Λεβάντε (2:1) και την Οσασούνα (1:2), καθώς επικράτησαν με βεβαιότητα τη Γρανάδα (2:0). Μετά από αυτό η Αθλέτικ Μπιλμπάο νικήθηκε από την Μπετίς (3:2) και έπαιξε ισοπαλία με την Έιμπαρ (0:0).

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη και η Αθλέτικ Μπιλμπάο μοιάζουν στις φιλοδοξίες και τη θέση τους στην κατάταξη, αλλά το ποδόσφαιρό τους διαφέρει. Οι Σεβιλλιανοί λιγότερο χρόνο ξοδεύουν στην άμυνα, όταν για την Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι ένα από τα βασικά κριτήρια. Προηγουμένως οι ομάδες σε προσωπικούς αγώνες δεν σκόραραν πολύ, επομένως είναι απίθανο κάτι να διαταράξει σημαντικά αυτή την τάση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *