The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Έλτσε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Севилья-Эльче-11.02

Πρωτάθλημα Ισπανίας                   

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Σεβίλλη και Έλτσε, που βρίσκονται σε διαφορετικούς πόλους της βαθμολογίας, θα συναντηθούν στον εικοστό τέταρτο γύρο της La Liga.

Σεβίλλη

Η Σεβίλλη εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις συχνές αστοχίες των ανταγωνιστών και διατηρεί με σιγουριά τη δεύτερη θέση με 47 βαθμούς στο ενεργητικό και μέτρια διαφορά τερμάτων 34:16. Σημειώνω ότι μετά από νίκες επί Κάντιθ (1:0) και Χετάφε (1:0), η Ρόχα Μπλάνκος σημείωσε τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες σε μονομαχίες με Βαλένθια (1:1), Θέλτα (2:2) και Οσασούνα (0:0).

Έλτσε

Ο αγωνιστής για επιβίωση Έλτσε μπορεί να υπερηφανεύεται για αήττητο σερί πέντε αγώνων. Στην πορεία τους οι «πρασινολευκοί» νίκησαν 2:1 την Εσπανιόλ, τη Βιγιαρεάλ 1:0 και την Αλαβές 3:1, σημειώνοντας ισοπαλίες 0:0 με τη Γρανάδα και 2:2 με τη Ρεάλ. Ως αποτέλεσμα, η άνοδος σε μια αποδεκτή δέκατη τέταρτη θέση με 26 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 26:31.

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι πιο δυνατή Σεβίλλη θα διακόψει το ευχάριστο σερί της Έλτσε. Είτε αρέσει είτε όχι, αλλά εντός έδρας, οι παίκτες του Λοπετέγκι σχεδόν δεν κάνουν λάθη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Σεβίλλης με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *