The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτιόρ Σολιχόρσκ εναντίον Σλουτσκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ШахтерСолигорск-Слуцк-17.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στην Ανώτερη Λίγκα της Λευκορωσίας το μισό του προγράμματος του 5ου γύρου θα παιχτεί πριν από το Σαββατοκύριακο, την Πέμπτη-Παρασκευή. Έτσι, η Σαχτιόρ Σολιχόρσκ θα φιλοξενεί τη Σλουτσκ το βράδυ της τελευταίας εργάσιμης ημέρας. Έμαθε επιτέλους ο Γιούρι Βερνιντούμπ τους παίκτες του να σκοράρουν; Οι αναγνώστες του ιστότοπου μπορούν να διαβάσουν της πρόβλεψη για τον αγώνα στις 17 Απριλίου 2020.

Η Σαχτιόρ Σολιχόρσκ εξόργισε το τεχνικό της

Οι «ανθρακωρύχοι» απέτυχαν αι άλλη μια φορά να ανοίξουν στο τέρμα των αντιπάλων. Ο Γιούρι Βερνιντούμπ με δυσκολία συγκρατήθηκε στα σχόλια μετά τον αγώνα, δεν το κατάφερε και πολύ καλά. Δεν μπορεί να καταλάβει πώς ήταν δυνατόν να «καθίσουν» στο μισό του γηπέδου του αντιπάλου, να «βαράνε» και να «πατάνε», αλλά να μην σκοράρουν ούτε μία φορά. Ο προπονητής παραδέχεται ότι μέχρι στιγμής η ομάδα του «γεννά γκολ» και όχι με επιτυχία. Ναι, υπήρξε σουτ στο δοκάρι και 7 σέιφ του τερματοφύλακα αντιπάλου. Αλλά σε γενικές γραμμές, η Σαχτιόρ, παρά το γεγονός ότι είχε 15+ σουτ, κόρνερ, φάουλ, άφησε μια εντελώς θαμπή εντύπωση, όπως και στο σύνολο της έναρξης της σεζόν. Υπενθυμίζουμε ότι ο εκπρόσωπος του Σολιχόρσκ κατάφερε να χάσει 0-2 από την Ντιναμό Μπρεστ τόσο στο Super Cup στις αρχές Μαρτίου όσο και στο κύπελλο πριν από ένα μήνα, ενώ σημείωσε μόνο 5 βαθμούς σε 4 γύρους στο πρωτάθλημα. Βέβαια και έχασε σ’ αυτά μόνο ένα γκολ. Έτσι, υπάρχει ελπίδα ότι, έχοντας φτιάξει την επίθεση, ο σύλλογος θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς.

Η Σλουτσκ μπορεί να βάλει στο ενεργητικό της την αρχή της σεζόν Οι «λευκό-μπλε» αυτή τη στιγμή ξεπερνάνε όχι μόνο τη Σαχτιόρ Σολιχόρσκ, Ντιναμό Μινσκ και ΜΠΑΤΕ, αλλά και είναι μπροστά από την Ντιναμό Μπρεστ σε δευτερεύοντες δείκτες. Μόνο η Energetik-BGU και η Τορπέντο Μπελάζ Ζοντίνιο κατάφεραν να σημειώσουν περισσότερους βαθμούς. Σε γενικές γραμμές οι παίκτες του Vitaly Pavlov κατάφεραν να επιβεβαιώσουν την κατάστασή τους ως ισχυρού μεσαίου συλλόγου στο πρώτο μισό της άνοιξης και, ίσως, ακόμη και ξεπέρασαν τις προσδοκίες. Κέρδισαν τις μισές από συναντήσεις τους, και στη Σλάβια και τη Μόζιρ σημείωσαν από 3 γκολ. Από την άλλη πλευρά η Σλουτσκ έχασε εντός έδρας 0-1 από την Ντιναμό Μπρεστ. Και στον τελευταίο γύρο, πάλι στην έδρα της, η ομάδα κατάφερε όχι χωρίς τις δυσκολίες να ισοφαρίσει το σκορ με την Βίτεμπσκ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το τέρμα του Pankratov πριν από το διάλειμμα και, μόλις ανεβάζοντας τους ρυθμούς πιο κοντά στο τέλος, αποδείχθηκε δυνατό να αρπάξουν ισοπαλία. Και πάλι Coanda – Suleiman, αμυντικός, σκόραρε για δεύτερη συνεχή φορά.

Προηγούμενοι αγώνες

Η  Σαχτιόρ Σολιχόρσκ κέρδισε 10 από τις 14 προσωπικές συναντήσεις, συμπεριλαμβανομένων και των 3 τελευταίων. Τον Αύγουστο του 2019 σημειώθηκαν συνολικά 5-0 υπέρ των «ανθρακωρύχων».

Πρόβλεψη

Φυσικά η Σαχτιόρ Σολιχόρσκ θα είναι το φαβορί της συνάντησης. Όμως, το Σλουτσκ είναι μια έξυπνη οργανωμένη ομάδα που προφανώς θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί μια ισοπαλία. Είναι απίθανο το «ανθρακωρύχοι» να κερδίσει περισσότερα από 1 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Σλουτσκ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,76.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *