The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ εναντίον Μπελσίνα Μπομπρούισκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ШахтерСолигорск-Белшина-22.05b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του δέκατου γύρου του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Λευκορωσίας η Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ θα αγωνιστεί εντός έδρας με το κύριο αουτσάιντερ της Πρέμιερ Λιγκ, την Μπελσίνα Μπομπρούισκ. Έχουμε ετοιμάσει τη δική μας έκδοση της πρόβλεψης για αυτήν τη συνάντηση, η οποία μπορεί να είναι χρήσιμη για τους λάτρεις των στοιχημάτων.

Οι «ανθρακωρύχοι» ανέβασαν σοβαρά τους ρυθμούς

Σε αυτό το πρωτάθλημα οι «ανθρακωρύχοι» δεν ξεκίνησαν καλά, η ομάδα έχασε πολλούς προαιρετικούς βαθμούς. Αλλά από αγώνα σε αγώνα οι παίκτες του Σολιγκόρσκ προσθέτουν όλο και περισσότερα και τώρα κατάφεραν να κερδίσουν 10 βαθμούς στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις. Σημειώνουμε την αξιόπιστη άμυνα του συλλόγου, που έχει παίξει στο μηδέν για τις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις. Η ομάδα έχει αποκτήσει καλή δυναμική και είναι τώρα πέμπτη στην κατάταξη. Υπό ορισμένες προϋποθέσεις η Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ μπορεί να αγωνιστεί ακόμη και για τον τίτλο, για αυτόν τον λόγο ακριβώς προσκλήθηκε ο Γιούρι Βερνίντουμπ στη θέση του προπονητή.

Για την Μπελσίνα Μπομπρούισκ θα είναι δύσκολο να σωθεί

Ο αρχάριος καταλαμβάνει την τελευταία θέση στην κατάταξη με μόνο τρεις βαθμούς στο ενεργητικό. Η ομάδα δεν έχει κερδίσει ποτέ αυτή τη σεζόν, ακόμη και από τη ζώνη των πλέι-οφ η διαφορά αποτελεί 5 βαθμούς. Εκτός έδρας η Μπελσίνα έχασε τρεις αγώνες από τους τέσσερις και όλες οι ήττες ήταν με διαφορά 1 γκολ. Από το παιχνίδι φαίνεται ότι πολλοί ποδοσφαιριστές απλώς δεν φτάνουν στο επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ της Λευκορωσίας. Το κλαμπ συνηθίζει σταδιακά την ελίτ, αλλά μπορεί να είναι πολύ αργά. Η Μπελσίνα Μπομπρούισκ θεωρείται δικαιολογημένα κύριος υποψήφιος για υποβιβασμό.

Προσωπικές συναντήσεις

Την τελευταία φορά οι αντίπαλοι συναντήθηκαν μεταξύ τους την περασμένη σεζόν, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Λευκορωσίας, τότε η Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ κέρδισε και τους δύο αγώνες: εντός έδρας 5-0 και εκτός έδρας 1-0.

Πρόβλεψη

Οι αντίπαλοι βρίσκονται τώρα σε διαφορετικά επίπεδα, οι «ανθρακωρύχοι» δείχνουν μια τάξη μεγέθους καλύτεροι. Η Μπελσίνα Μπομπρούισκ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί με τις περισσότερες ομάδες, όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα του συλλόγου. Το στοίχημα στη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -1,5 φαίνεται πολύ αξιόπιστο. Οι παίκτες του Γιούρι Βερνίντουμπ δεν πρέπει να αφήσουν την ευκαιρία στον αντίπαλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *