The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ εναντίον Ίσλοτς: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ШахтерСолигорск-Ислочь-03.05b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Κυριακή, 3 Μαΐου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον τελευταίο γύρο η Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ έπαιξε το πρώτο λαμπρό και πειστικό παιχνίδι αυτή τη σεζόν, αποδεικνύοντας ότι, ωστόσο, έχει σκοπό, όπως και πριν, να αγωνιστεί για τη θέση στο βάθρο. Θα καταφέρουν οι «ανθρακωρύχοι» να νικήσουν την Ίσλοτς, η οποία πηγαίνει τόσο καλά που η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην κατάταξη;

Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ

Λαμβάνοντας υπόψη την ήττα στον πρώτο ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου της Λευκορωσίας από την Ντιναμό Μπρεστ (0:2), του σερί χωρίς νίκες της Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ μέχρι τον προηγούμενο γύρο έφτασε σε τέσσερις αγώνες. Στο εθνικό πρωτάθλημα η ομάδα του Γιούρι Βερνίντουμπ έπαιξε ισοπαλία με τη Νέμαν και τη Σμολέβιτσι με το ίδιο σκορ 0:0 και έχασε από τη Σλότσκ (1:2). Την περασμένη εβδομάδα η πλειοψηφία δεν περίμενε πλέον ότι οι «ανθρακωρύχοι» θα μπορούσε να ανταγωνιστεί ισότιμα ​​με την σημερινή πρωταθλήτρια, Ντιναμό Μπρεστ, ακόμα κι αν οι «λευκοί-μπλε» περνούν δύσκολες στιγμές. Όμως οι Σολιγοριανοί ντρόπιασαν τους σκεπτικιστικές, έχοντας καταφέρει να νικήσουν στα δυτικά της Λευκορωσίας με σκορ 2:0. Η νίκη επέτρεψε στην Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ να ανέβει στην 11η θέση, τώρα η ομάδα έχει οκτώ βαθμούς στο ενεργητικό.

Ίσλοτς

Η κατάσταση της Ίσλοτς είναι πολύ καλύτερη μέχρι τώρα. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Vitaly Zhukovsky κέρδισαν τη δεύτερη νίκη στη σειρά. Στην αρχή νικήθηκε η Σλάβια Μόζιρ (2:1) και την Κυριακή δεν άντεξε η Βίτεμπσκ (2:0). Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα συντάχτηκε έτσι ώστε από τους έξι τελευταίους αγώνες η Ίσλοτς έπαιξε πέντε στην έδρα της, έχοντας κερδίσει 12 βαθμούς (τέσσερις νίκες και μία ήττα). Πολλοί εξηγούν την επιτυχία της ομάδας του Zhukovsky αποκλειστικά με παράγοντα της έδρας της. Η ομάδα από την περιφέρεια του Μινσκ καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στην κατάταξη.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Απροσδόκητη νίκη για πολλούς στο Μπρεστ θα πρέπει να είναι σημείο καμπής στη μοίρα της Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ αυτή τη σεζόν. Εάν αυτό ισχύει, θα μπορέσουμε να μάθουμε μετά από αυτόν τον αγώνα. Λαμβάνοντας υπόψη το πόσο σίγουρα ενήργησαν οι «ανθρακωρύχοι» εναντίον της Ντιναμό, νομίζω ότι θα πετύχουν κερδίσουν, παίζοντας με τους «γκρι-μπλε». Σας συμβουλεύω να στοιχηματίσετε στη νίκη της Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ με απόδοση 2,216.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *