The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ εναντίον Μάριμπορ: προγνωστικά για στοίχημα

ШахтерСолигорск-Марибор-13.07

Champions League – Πρώτος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022, 8:00 μ.μ.

New Sakarya Ataturk Stadium

Την Τετάρτη, η ανεπιτήδευτη τουρκική πόλη Adapazarı θα ακούσει τον ύμνο του Champions League – μια μοναδική εμπειρία για αυτή τη βόρεια επαρχία της Sakarya. Όχι επειδή τα τοπικά φαβορί δημιούργησαν αίσθηση. Απλώς στους Λευκορώσους απαγορεύεται να διεξάγουν αγώνες υπό την αιγίδα της UEFA στο δικό τους γήπεδο. Έτσι, η Σαχτιόρ θα φιλοξενεί τη Μάριμπορ όχι στη γενέτειρά της, το Σαλιχόρσκ, αλλά σε αυτήν την έρημο. Θα βοηθήσει αυτό τους Σλοβένους;

Η Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή φέτος

Οι «ανθρακωρύχοι» πέτυχαν πραγματικά τα καλύτερα τους αποτελέσματα τις τελευταίες σεζόν. Και πριν κατάφερναν να γίνουν πρωταθλητές. Αυτή τη φορά όμως, κατάφεραν όχι μόνο να κερδίσουν τον τίτλο το 2020, αλλά και να υπερασπιστούν το Νο. 1 τους στάτους στο τελευταίο πρωτάθλημα. Αλλά όλα αυτά ανήκουν ήδη στο παρελθόν και στη νέα σεζόν, που ξεκίνησε στη Λευκορωσία την άνοιξη, υπήρξαν αρκετές αποτυχίες. Ναι, με τον Sergey Tashuev, τον νέο-παλιό προπονητή, που επέστρεψε ήδη κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, ανέβασαν ρυθμούς. Ωστόσο, παρόλα αυτά, οι μισοί αγώνες κερδήθηκαν στην ανώτερη κατηγορία, 6 στους 12. Οι Λευκορώσοι δεν έχουν λάμψει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στο παρελθόν. Στη Σλοβενία ωστόσο σημειώθηκε ισοπαλία 0-0. Δεν είναι ένα λαμπρό αποτέλεσμα, αλλά αρκετά άξιο.

Η Μάριμπορ ανέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος μετά από μερικά χρόνια αποτυχίας

Οι Purples είναι μακράν η πιο αναγνωρίσιμη ποδοσφαιρική ομάδα στη Σλοβενία. 16 τίτλοι πρωταθλήματος, ο πρώτος από τους οποίους κερδίσθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, σημαίνει αν όχι πλήρη κυριαρχία, σίγουρα τη συνολική θέση του Νο. 1 στη χώρα αυτές τις 3 δεκαετίες. Ναι, μετά το «χρυσό» του 2019 ακολούθησαν 2 μάλλον ανεπιτυχείς σεζόν, αλλά την άνοιξη ο σύλλογος ήταν ακόμα 3 βαθμούς μπροστά από την Κόπερ και ανέκτησε την ηγεσία του στην τοπική First League. Τώρα πρέπει να επιβεβαιώσουν την πρόοδό τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εκεί, το 2017, κατάφεραν να μπουν στη φάση των ομίλων του Champions League (όπου υπήρχαν συναντήσεις με τη Σπαρτάκ Μόσχας). Αλλά μετά ούτε καν κατάφεραν να επαναλάβουν αυτό. Πέρυσι, για παράδειγμα, έχοντας περάσει την Ουράρτου στο Conference League, οι Σλοβένοι έχασαν από τη Χάμαρμπι. Τώρα ξεκίνησαν από το 0-0 και πρέπει να κερδίσουν το δεύτερο παιχνίδι. Ευτυχώς θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο.

Προηγούμενοι αγώνες

Την περασμένη εβδομάδα η Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ έπαιξε για πρώτη φορά με τη Μάριμπορ.

Πρόβλεψη

Και για τους δύο συλλόγους ο στόχος είναι να προχωρήσουν παραπέρα. Οπότε είναι απίθανο να παίξουν ξανά χωρίς γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: over 2.0 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *