The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτάρ Ντόνετσκ εναντίον Γκενκ: προγνωστικά για στοίχημα

Шахтер-РеалМадрид-01.12b

Champions League – Τρίτος προκριματικός γύρος  – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 10 Αύγουστος 2021, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ολιμπίνσκι

Την περασμένη σεζόν, υπό τον Λουίς Κάστρο, η Σαχτάρ έχασε το χρυσό του ουκρανικού πρωταθλήματος. Αυτό σήμαινε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη να παίξουν στην πρόκριση του Champions League. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος, στον επόμενο γύρο πιθανότατα θα συναντηθεί με τη Μονακό. Αλλά πρώτα πρέπει να μη χάσουν το πλεονέκτημα έναντι της Γκενκ. Μήπως θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις από τους Βέλγους στο Στάδιο Ολιμπίνσκι στο Κίεβο;

Η Σαχτάρ Ντόνετσκς δεν απέφυγε τα προβλήματα, αλλά δεν χάλασε το ντεμπούτο του Ντε Τζέρμπι

Πριν από το ταξίδι τους στο Βέλγιο οι «ανθρακωρύχοι» κατάφεραν να πραγματοποιήσουν αρκετές συναντήσεις στο πλαίσιο του UPL. Αλλά το ρόστερ άλλαξε δραματικά, στο Champions League ο Ρομπέρτο δεν ήταν περιορισμένος σε τίποτε. Ως αποτέλεσμα, έβγαλε μόνο 2 Ουκρανούς στο γήπεδο, τον Trubin στο δίχτυ και τον Matvienko στην αριστερή πλευρά, αλλά στην κατάσταση του αρχηγού. Δεν δικαιολογήθηκαν όλες οι ιδέες, επιπλέον, χρειάστηκε ακόμη και καλύψουν τη διαφορά. Και ο Manor Solomon κατάφερε να τραυματιστεί, οπότε αναγκαστικά θα χάσει την επερχόμενη συνάντηση. Ωστόσο, το κύριο πράγμα επιτεύχθηκε, το αποτέλεσμα. Αλά «βραζιλιάνικα»: ο Πεδρίνιο κέρδισε πέναλτι για τον Tete, ενώ οι Marlos και Ismaily έφεραν την μπάλα στον Alan Patrick σε ελεύθερο κόρνερ.

Η Γκενκ προσπάθησε να αιφνιδιάσει Ουκρανούς, αλλά έχασε

Οι «Masters» ξεκίνησε στο Champions League σε μια πολύ άτυχη στιγμή για τον εαυτό τους. Ξεκινούν τη νέα σεζόν τόσο δύσκολα όσο υπέροχα φαίνονταν στο τέλος της προηγούμενης . Έχοντας χάσει 2-3 στο Σούπερ Καπ από τη Μπρυζ, η ομάδα έχασε βαθμούς στους αρχικούς γύρους της Jupiler-League. Ως αποτέλεσμα, μετά την ήττα από την Οστάνδη, ο van den Brom ανανέωσε σοβαρά το ρόστερ. Ωστόσο, η Σαχτάρ είχε πλεονέκτημα ακόμη και στην Κρίσταλ Αρένα. Παρ’ όλα αυτά, τα ατού των Βέλγων λειτούργησαν: πίεση, δραστηριότητα του Ίτο (έδωσε ασίστ), ικανότητα του Ονουάτσου να παίξει στην κορυφή (με το κεφάλι και άνοιξε το σκορ στο 39′). Όμως και πάλι δεν ήταν δυνατό να μην το χάσουν, τώρα η άμυνα της Γκενκ δεν αντέχει στην κριτική. Το πέναλτι δόθηκε στον Πεδρίνιο κυριολεκτικά απ’ το πουθενά, μετά έχασε ακόμη και ισοπαλία. Τώρα δεν υπάρχει κανόνας για το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ, αλλά πρέπει να πάνε στο Κίεβο με το στόχο τη νίκη… Αυτό σημαίνει ότι οι «Masters» θα παίξουν ακόμα πιο ανοιχτά…

Προηγούμενοι αγώνες

Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση μεταξύ Σαχτάρ Ντόνετσκ και Γκενκ. Αλλά σε αυτήν οι «ανθρακωρύχοι» μπόρεσαν να αποδείξουν για άλλη μια φορά ότι μπορούν να παίξουν επιτυχώς με τους εκπροσώπους του Βελγίου.

Πρόβλεψη

Η Σαχτάρ, φυσικά, θα ικανοποιηθεί με ισοπαλία. Αλλά αν κατάφεραν να επικρατήσουν της Γκενκ εκτός έδρας στην κλάση, τότε γιατί να μην το επαναλάβουν εντός έδρας; Ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *