The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτάρ Ντονέτσκ εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Шахтер-Генк-10.08

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – Αγωνιστική 6/6

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022, 7:45 μ.μ.

Στάδιο του Πολωνικού Στρατού

Το Champions League αυτή τη φορά θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της φάσης των ομίλων ήδη από τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου. Σε ορισμένους ομίλους τα πάντα έχουν κριθεί, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν μονομαχίες στις οποίες δεν μένει μόνο η ίντριγκα, αλλά θα υπάρξει μια πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση μεταξύ των διεκδικητών. Το ίδιο θα γίνει και στη Βαρσοβία, όπου η Σαχτάρ Ντονέτσκ θα φιλοξενήσει τη ΡΜ Λειψίας. Ποιος θα πάρει τελικά τη 2η θέση και θα περάσει στα πλέι οφ; Το αναλυτικό τμήμα του site έκανε αναλυτική πρόγνωση για τον αγώνα στις 2 Νοεμβρίου 2022.

Η Σαχτάρ Ντονέτσκ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις προσδοκίες

Οι «ανθρακωρύχοι» δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε ένα παιχνίδι πριν από ένα χρόνο, κι αυτό με τον πολλά υποσχόμενο Roberto De Zerbi στο προπονητικό πόστο και ένα σωρό αστέρια λεγεωνάριους, κυρίως από τη Βραζιλία, στο γήπεδο. Τώρα, όταν όλο αυτό το πλήθος έχει φύγει από την Ουκρανία, ο νέος μέντορας, Jovicevich, έπρεπε να ξαναχτίσει πολλά, ειδικά στην ομάδα επίθεσης. Φαίνεται όμως ότι και οι «πορτοκαλόμαυροι» υποτιμήθηκαν από τους Γερμανούς και στο τέλος το τουρνουά ξεκίνησε με 4-1 στη Γερμανία. Μετά από αυτό, κατάφεραν να ισοφαρίσουν δύο φορές με τη Σέλτικ, με σκορ 1-1 κάθε φορά. Με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά το 1-2 στη Μαδρίτη, οι Ουκρανοί προηγήθηκαν, αλλά δέχτηκαν από τον Ρούντιγκερ στην τελευταία επίθεση των φιλοξενούμενων. Τώρα η 3η θέση είναι εγγυημένη, αλλά θέλουν περισσότερα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να νικήσουν ξανά τους «ταύρους».

Η ΡΜ Λειψίας επωφελείται από την αλλαγή προπονητή

Οι «ταύροι» με τον Ντομένικο Τεντέσκο, που ήρθε λιγότερο από ένα χρόνο πριν, μπόρεσαν να σώσουν την περασμένη σεζόν, σκαρφαλώνοντας στην 4η θέση και μάλιστα κατακτώντας το εθνικό κύπελλο. Αλλά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, η ομάδα έπαιξε τόσο άσχημα που ήδη τον Σεπτέμβριο αποχωρίστηκαν τον πρώην προπονητή της Σπαρτάκ, ακριβώς λίγο μετά το 1-4 με τη Σαχτάρ. Ο νέος προπονητής έπρεπε να μπει στο νόημα και να χτίσει σχέσεις με νέους παίκτες. Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στον 2ο γύρο, η ομάδα σκόραρε δύο φορές στο τέλος. Όμως τον Οκτώβριο οι Γερμανοί ήταν ήδη πολύ πιο δυνατοί. Στην αρχή, κατάφεραν να νικήσουν τη Σέλτικ δύο φορές χωρίς κανένα πρόβλημα. Ενώ την περασμένη Τρίτη, χάρη σ’ ένα δυνατό ξεκίνημα, με 2 γκολ μέχρι το 18ο λεπτό, κέρδισαν τους Galacticos. Μετά από αυτά τα 3-2 η ΡΜ Λειψίας ξέφυγε 3 βαθμούς μπροστά από τη Σαχτάρ. Ωστόσο, ακόμη και με ισοπαλία, ο στόχος των «ανθρακωρύχων» θα ήταν ο ίδιος: οποιαδήποτε νίκη τους ικανοποιεί, οι Γερμανοί θα αρκεστούν με ισοπαλία.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Σεπτέμβριο οι σύλλογοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά μεταξύ τους στο γήπεδο.

Πρόβλεψη

Η ΡΜ Λειψίας θεωρείται ως το ξεκάθαρο φαβορί, σημαίνει ότι η Σαχτάρ υποτιμάται. Λαμβάνοντας υπόψη τους στόχους των ομάδων για τον αγώνα head-to-head, προτείνουμε να στοιχηματίσετε στους «ανθρακωρύχοι» με χάντικαπ +1 και απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *