The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σασουόλο εναντίον Τορίνο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Сассуоло-Торино-23.10b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Mapei Stadium – Città del Tricolore

Οι γύροι ορισμένων εθνικών πρωταθλημάτων θα ξεκινήσουν την Παρασκευή. Οι σύλλογοι της Serie A Ιταλίας θα βγουν επίσης στο γήπεδο. Αυτή τη φορά, οι διοργανωτές στην αρχή το ζευγάρι Σασουόλο – Τορίνο. Ποιος θα κερδίσει σ’ αυτή τη μονομαχία;

Η Σασουόλο σημείωσε καλό ρυθμό

Οι «μαύρο-πράσινοι» υπό τον σημερινό τεχνικό, Roberto De Zerbi, μοιάζει όλο και περισσότερο με τη σύνθεση που μπόρεσε να προκριθεί στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό πριν από μερικά χρόνια. Την περασμένη σεζόν δεν κατάφεραν να επαναλάβουν αυτήν την επιτυχία, η ομάδα ήρθε 8η στη γραμμή τερματισμού. Αλλά αξίζει να υπενθυμίσουμε πόσο δυνατοί είναι οι ανταγωνιστές. Τώρα ο σύλλογος, δείχνοντας πιστότητα στο επιλεγμένο στυλ, έχει δώσει μια καλή αρχή. Μόνο στον πρώτο γύρο, με την Κάλιαρι, η Σασουόλο επιβραδύνθηκε, αλλά ακόμη και εκεί, στο 87ο λεπτό, έσωσε τουλάχιστον ισοπαλία. Ακολούθησαν 3 νίκες στη σειρά, οι οποίες βοήθησαν την ομάδα να ανέβει στους ηγέτες. Βέβαια, οι αντίπαλοι δεν ήταν οι ισχυρότερες ομάδες, η La Spezia, η Crotone και η Μπολόνια. Αλλά ταυτόχρονα, σε κάθε μία απ’ αυτές η Σασουόλο κατάφερε να σκοράρει από 4 γκολ, ακόμη και η Αταλάντα θα ζήλευε τέτοια απόδοση. Ο Berardi (3 + 1) και ο ιδιαίτερα έμπειρος Caputo (4 + 2) είναι συνηθισμένα καλοί.

Η Τορίνο συγκλόνισε ξανά με χάλια αρχή

Οι «ταύροι» δεν είναι χωρίς φιλοδοξίες. Η ομάδα θέλει να παίξει τουλάχιστον στο Europa League. Ταυτόχρονα όμως, τελειώνει εδώ και πολύ καιρό, με διαφορετικούς μέντορες, εκτός της ευρωπαϊκής ζώνης ανταγωνισμού. Και η αλλαγή προπονητών δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να βοηθήσει στη διόρθωση αυτής της κατάστασης. Τώρα, κάτω από τον Marco Giampaolo, είναι αδύνατο να κερδίσει βαθμούς. Επιπλέον, σκοράρει μόνο ο Αντρέα Μπελότι. Ναι, ο επιθετικός της εθνικής ομάδας έχει ήδη 4 γκολ στο λογαριασμό του, αλλά κάθε φορά που οι αντίπαλοι κατάφερναν να πετύχουν μεγάλο αριθμό γκολ. Ο Σαλβατόρε Σιρίγκου θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της χώρας και έχει εμπειρία πρόσκλησης στην εθνική Ιταλίας. Ωστόσο, δέχτηκε το 78ο λεπτό από τη Φιορεντίνα στον 1ο αγώνα του νέου πρωταθλήματος. Και μετά, με αδύναμη άμυνα, ο τερματοφύλακας δέχτηκε 4 γκολ από την Αταλάντα (κάτι που θα μπορούσε να αναμενόταν, γνωρίζοντας τη δύναμη της ομάδας του Miranchuk και του Malinovsky) και ακόμη και από την Κάλιαρι 3.

Προηγούμενοι αγώνες

8 φορές στη σειρά, η ομάδα που έπαιζε στην έδρα της τουλάχιστον δεν έχανε. Επιπλέον, και στις 3 τελευταίες μάχες οι γηπεδούχοι κέρδισαν. Τον Ιανουάριο το κατάφερε η Σασουόλο με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Η Τορίνο είναι ειλικρινά απογοητευτική αυτή τη στιγμή. Ναι, αυτός ο σύλλογος πρέπει να βελτιωθεί, αλλά είναι απίθανο να συμβεί την Παρασκευή. Η Σασουόλο είναι δυνατή και πρέπει να κερδίσει. Συνιστούμε να ποντάρετε στο χάντικαπ -1 με απόδοση 2,08.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *