The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σασουόλο εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

10.02-Juventus

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Mapei Stadium – Città del Tricolore

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στην Ιταλία θα διεξαχθούν αρκετοί αγώνες στο πλαίσιο του 23ου γύρου της Σέριε Α’, σε έναν από αυτούς θα συναντηθούν Σασουόλο και Γιουβέντους. Αυτές οι ομάδες έχουν μεγάλη διαφορά στην κλάση, οπότε το παιχνίδι δεν πρέπει να είναι ίσο. Το ίδιο σημειώνουν και οι εταιρείες στοιχημάτων, οπότε αξίζει να συμφωνήσουμε…

Σταθερή αποτυχία

Αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα της Ιταλίας έχουν παιχτεί 22 γύροι, μετά απ’ τους οποίους η Σασουόλο βρίσκεται μόνο στην 11η θέση της κατάταξης. Στην πραγματικότητα αυτή τη σεζόν δεν πρέπει να περιμένετε περισσότερο από την ομάδα, η οποία παίζει με το δεύτερο αριθμό στους περισσότερους αγώνες. Αυτό το στυλ παιχνιδιού «έφερε» στην ενδεκάδα του Roberto De Zerby μόλις 7 νίκες σε 22 γύρους. Αλλά υπήρξαν μόνο 6 ήττες και εντός έδρας μόνο 2. Όπως κι να ‘χει, αλλά τον τελευταίο καιρό κάτι δεν πάει καλά με την ομάδα: στις τελευταίες 7 συναντήσεις σημειώθηκαν μόνο τρεις νίκες (3:0 με την Κάλιαρι).

Προβλήματα στην άμυνα;

Την ίδια στιγμή η Γιουβέντους ηγείται ήρεμα και με μεγάλη αυτοπεποίθηση τη Σέριε Α’, βρισκόμενη 9 βαθμούς μπροστά από τους πιο κοντινούς διώκτες: 60 έναντι 51 της Νάπολι. Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος η ενδεκάδα του Αλέγκρι δεν έχει χάσει ακόμα, σημειώνοντας 19 νίκες και 3 ισοπαλίες. Εντούτοις, ακριβώς τώρα κάτι συνέβη με την «Γηραιά Κυρία», αφού στους δύο τελευταίους αγώνες η ομάδα έχασε 6 γκολ, πρώτα υπήρξε ήττα στο Κύπελλο Ιταλίας από την Αταλάντα (3:0) και στη συνέχεια στο εθνικό πρωτάθλημα εντός έδρας οι Τορίνοι δεν κατάφεραν να νικήσουν την Πάρμα (3:3). Ταυτόχρονα οι πρωταθλητές δεν έχουν χάσει την αποτελεσματικότητά τους και συνεχίζουν να εκπλήσσουν…

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους ξεπερνά τη Σασουόλο από κάθε άποψη, ακόμη και αν ληφθεί υπόψη ο τόπος της συνάντησης. Επιπλέον, δύο συνεχόμενες αστοχίες θα πρέπει να «σπρώξουν» τους Τορίνιους, έτσι ώστε σε αυτό το παιχνίδι να συντρίβουν τους πάντες. Με τέτοια διάθεση άλλες επιλογές για το αποτέλεσμα της συνάντησης δεν μπορεί να υπάρχουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *