The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σασουόλο εναντίον Βερόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сассуоло-Верона-24.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Mapei Stadium – Città del Tricolore

Η Δευτέρα γίνεται και πάλι μια μέτρια, αν όχι φτωχιά, ποδοσφαιρική ημέρα της εβδομάδας. Ωστόσο, δεν θα βαρεθούμε εντελώς, μεταξύ άλλων χάρη στην ιταλική Serie A. Οι τελευταίες, μόνο το απόγευμα εκείνης της ημέρας, θα παίξουν μεταξύ τους οι Σασουόλο και Βερόνα θα μπουν στο γήπεδο. Θα τα βγάλουν πέρα οι γηπεδούχοι με αυτόν τον αντίπαλο; Το αναλυτικό τμήμα του site έκανε πρόβλεψη και ανακοίνωση για αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 24 Οκτωβρίου 2022.

Η Σασουόλο παραμένει τώρα μια μέτρια ομάδα, αλλά πολύ ασταθής

Οι «Neroverdi» πριν από λίγο καιρό έφτασαν στην κορυφαία κατηγορία της χώρας του. Αλλά έχουν ήδη σημειωθεί επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένης της πρόκρισης σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Υπό τον προηγούμενο τεχνικό, Ρομπέρτο ​​Ντε Ζέρμπι, ήταν κοντά στο να το επαναλάβουν. Αλλά δε τα κατάφεραν και το 2021 ο προπονητής έφυγε για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Αντικαταστάθηκε από τον Ντιονίζι, ο οποίος ολοκλήρωσε την 1η του σεζόν σε νέα θέση στην 11η θέση της κατάταξης. Και τώρα οι «μαυροπράσινοι» βρίσκονται στον ισημερινό της βαθμολογίας. Όμως μετά από 4 αγώνες χωρίς ήττες στα τέλη Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου και μερικές νίκες επί της Τορίνο και της Σαλερνιτάνα, η ομάδα με το ίδιο σκορ 1-2 έχασε τόσο από την Ίντερ όσο και από την Αταλάντα.

Η Βερόνα επαναλαμβάνει το σενάριο του πρώτου μέρους της περσινής σεζόν

Οι Mastiffs ξεκίνησαν τη σεζόν με τον Giampaolo το 2021, αλλά γρήγορα απογοητεύτηκαν μαζί του. Ευτυχώς, το επόμενο στοίχημα ήταν επιτυχές και ο Tudor κατάφερε να ανεβάσει τους παίκτες του στην κορυφή της βαθμολογίας. Τώρα το 1ο μέρος έχει επαναληφθεί μέχρι στιγμής, όταν ο νέος τεχνικός, Cioffi, που εμφανίστηκε το καλοκαίρι, απέτυχε. Μετά από σχετικά καλά αποτελέσματα στα πρώτα ματς (5 βαθμοί σε 5 γύρους, που «στέφθηκαν» με 2-1 με τη Σαμπντόρια). Μετά από αυτό, σημειώθηκαν 4 ήττες στη σειρά, και αποχαιρέτησαν τον Γκαμπριέλ. Αντικαταστάθηκε από τον Μποκέτι, πρώην αμυντικό της Ρούμπιν και της Σπαρτάκ, με ελάχιστη προπονητική εμπειρία. Έκανε το ντεμπούτο του όμως με άλλη μία ισοπαλία. Αλλά αν θέλετε, μπορείτε να βρείτε έναν λόγο να επαινέσετε την ομάδα και τον νεαρό τεχνικό της: έχασαν ελάχιστα από τη Μίλαν, ο Tonali σημείωσε το καθοριστικό γκολ στο 81ο λεπτό.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Σασουόλο είχε μια μεγάλη σειρά με 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Αλλά τον Ιανουάριο, η Βερόνα πήρε την πολυαναμενόμενη νίκη. Επιπλέον, μπόρεσε να νικήσει τους «πρασινόμαυρους» στην έδρα τους με σκορ 4:2.

Πρόβλεψη

Η Σασουόλο επίσης δεν είναι τέλεια, όμως παίζει με τη Βερόνα εντός έδρας. Ας ρισκάρουμε λοιπόν να στοιχηματίσουμε ότι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν αυτή τη συνάντηση (απόδοση 1,94).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *