The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαραγόσα εναντίον Οσασούνα: πρόβλεψη στον αγώνα

Real-Zaragoza-Osasuna-8,10

Σεγούντα Ντιβισιόν

“Estadio de la Romareda”, Σαραγόσα

Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες του 8ου γύρου της Σεγούντα θα διεξαχθεί στη Σαραγόσα, όπου η τοπική Ρεάλ Σαραγόσα θα αγωνιστεί ενάντια στην Οσασούνα. Υπάρχει αρκετά προφανές φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, είναι η γηπεδούχος ομάδα, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε το γεγονός ότι μετά από αρκετά καλή αρχή, η Σαραγόσα δεν μπορεί να κερδίσει εδώ και τρία παιχνίδια, χάνοντας ταυτόχρονα δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι. Η Οσασούνα, αντίθετα, δεν έχασε στις δύο τελευταίες συναντήσεις και δεν δέχτηκε γκολ στο δικό της δίχτυ.

Στην 10η θέση

Μετά από 7 γύρους στη Σεγούντα η Ρεάλ Σαραγόσα βρίσκεται στη 10η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος, με 9 βαθμούς στο ενεργητικό. Η διαφορά από την Αλμπαθέτε και την έκτη θέση αποτελεί 4 βαθμούς, όχι πολλά, αλλά όχι και λίγα, αυτό το χάντικαπ δεν μπορεί να ξεπεραστεί σε ένα γύρο. Στην έδρα της η Σαραγόσα έπαιξε τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα: +1 =1 -1, η διαφορά τερμάτων είναι 3:4.

Εκτός έδρας αδύναμα

Η Οσασούνα πριν τον 8ο γύρο βρίσκεται στην 13η θέση στην κατάταξη, έχει 8 βαθμούς στο ενεργητικό. Αμέσως αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι τους οκτώ βαθμούς η ομάδα σημείωσε στα παιχνίδια εντός έδρας, εκτός έδρας αυτή η ομάδα έχει πολύ άσχημα αποτελέσματα, δηλαδή, τρεις ήττες σε τρία παιχνίδια με μηδέν σκοραρισμένα γκολ. Με τέτοια στατιστικά στοιχεία στα παιχνίδια εκτός έδρας είναι δύσκολο να υπολογίζεις σε κάτι σοβαρό στον αγώνα εναντίον Σαραγόσα.

Πρόβλεψη

Η Σαραγόσα χρειάζεται πολύ νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Η Οσασούνα είναι σοβαρός αντίπαλος, αλλά μόνο εντός έδρας, εκτός έδρας αυτή η ομάδα έχει συνεχώς προβλήματα με τα αποτελέσματα. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους φιλοξενούμενους έχει πολύ καλές πιθανότητες να περάσει, η Σαραγόσα θα προσπαθήσει να διακόψει τη σειρά χωρίς νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Σαραγόσα θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *