The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαραγόσα εναντίον Κάδιθ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Κύπελλο Ισπανίας

«Estadio de la Romareda», Σαραγόσα

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας η Ρεάλ Σαραγόσα θα αγωνιστεί με την Κάδιθ στο στάδιο «La Romareda». Σε αυτό το ζευγάρι οι γηπεδούχοι υπάρχουν το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, που είναι αρκετά λογικό, δεδομένων των τρεχόντων αποτελεσμάτων των αντιπάλων, καθώς και του παράγοντα της έδρας. Και οι δύο ομάδες δεν ευχαριστούν με τα αποτελέσματά τους στη Σεγούντα, αν και την περασμένη σεζόν, τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές πιθανότητες για προαγωγή.

14η στο Σεγούντα

Μετά από 9 γύρους που παίχτηκαν στη Σεγούντα η Ρεάλ Σαραγόσα βρίσκεται στην 14η θέση στις βαθμολογίες με 10 βαθμούς στο ενεργητικό. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις η Σαραγόσα σημείωσε τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Η ισοπαλία καταγράφηκε με την Αλμπαθέτε και την Οσασούνα, ήττες από την Αλμερία, Λούγκο και Νουμάνθια.

Στη ζώνη υποβιβασμού

Η Κάδιθ εκπλήσσει με αρνητικό πρόσημο, αυτή η ομάδα μετά τον 9ο γύρο βρίσκεται μόνο στη 20η θέση, δηλ. στη ζώνη του υποβιβασμού. Τα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία των φιλοξενουμένων είναι παρόμοια με τους γηπεδούχους, σε πέντε τελευταίες συναντήσεις σημειώθηκαν δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Οι ήττες καταγράφηκαν από την Αλκορκόν, Τενερίφη και Εξτρεμαδούρα, ισοπαλίες με τη Χιμνάστικα και την Αλμπαθέτε. Υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες αν οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχουν κίνητρα για το δεύτερο σημαντικότερο τουρνουά ισπανικού ποδοσφαίρου, επειδή η κατάσταση στην κατάταξη είναι, αν όχι κρίσιμη, τουλάχιστον πολύ δυσάρεστη.

Πρόβλεψη

Τόσο η Σαραγόσα όσο και το Κάδιθ αντιμετωπίζουν προβλήματα στην Σεγούντα, ειδικά αυτό αφορά τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δυσκολεύονται με τη δημιουργία και την εφαρμογή των πιθανών γκολ. Η Σαραγόσα θα προσπαθήσει να κερδίσει το επερχόμενο παιχνίδι, αλλά είναι απίθανο ο αγώνας της Τετάρτης να είναι παραγωγικός. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο σύνολο μοιάζει με καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σαραγόσα με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *