The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαράγεβο εναντίον Σέλτικ: πρόβλεψη για τον αγώνα

009-FKSarajevo-Celtic-09.07

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ –Πρώτος  προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019, 8:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ασίμ Φερχάτοβιτς Χασέ, Σαράγεβο

Την Τρίτη το απόγευμα, 9 Ιουλίου, η Βοσνία θα φιλοξενήσει έναν από τους πρώτους αγώνες του πρώτου προκριματικού γύρου της σεζόν 2019/2020 του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα συναντηθούν η τοπική Σαράγεβο και η σκωτσέζικη Σέλτικ. Αυτές οι ομάδες έχουν σαφώς διαφορετικά επίπεδα, αλλά οι Σκωτσέζοι θα δυσκολευτούν εκτός έδρας. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Σαράγεβο εναντίον Σέλτικ.

Αδύναμη άμυνα

Αυτή τη στιγμή η Σεράγεβο φαίνεται πολύ χάλια, γιατί κατά την προετοιμασία για τη νέα σεζόν η ομάδα έδειξε αδύναμο παιχνίδι. Έτσι, σε δύο φιλικά οι παίκτες του Husref Musemich απλά απογοήτευσαν, κυρίως λόγω της αδύναμης άμυνας: ήττα από Σλοβακία (0:2) και Domžale (2:3). Ναι, την περασμένη σεζόν η ομάδα της Βοσνίας εντός έδρας έπαιξε πιο ισχυρά και πολύ αποτελεσματικά, αλλά δεν είχαν τόσο άριστους αντιπάλους όσο η Σέλτικ.

Απλά δείχνουν την κλάση τους

Την ίδια στιγμή, η Σέλτικ μπαίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ σε καλή διάθεση και κανονική φόρμα. Ναι, οι παίκτες του Neal Lennon δεν έχουν κερδίσει ακόμα την καλύτερη αγωνιστική τους φόρμα, αλλά δεν έχουν κανένα λόγο να το κάνουν τόσο νωρίς. Αυτή τη σεζόν αναγκάζονται να ξεκινήσουν από τον πρώτο γύρο, κάτι που είναι ασυνήθιστο γι’ αυτούς. Παρ’ όλα αυτά, οι Κέλτες έχουν παίξει αρκετούς φιλικούς, στους οποίους έδειξαν την κλάση τους – καλό παιχνίδι στην επίθεση και εξαιρετικές αμυντικές ενέργειες.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έρχονται στον αγώνα χωρίς επίσημα ματς στη νέα σεζόν, αλλά κρίνοντας από τα φιλικά, είναι σαφές ότι η Σέλτικ έχει καλύτερη αγωνιστική φόρμα. Οι “Κέλτες” είναι επίσης πολύ πιο ισχυροί, οπότε θα αποφασίσουν την έκβαση αυτής της αναμέτρησης στον πρώτο κιόλας αγώνα. Συνιστούμε λοιπόν να ποντάρετε στους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Σέλτικ με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *