The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Southampton-ManchesterUnited-23.09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 5:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σεντ Μέρι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επισκεφτεί τη Σαουθάμπτον στον έκτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Αυτός ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, επειδή οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν πολύ καλή εμφάνιση αυτή τη σεζόν, ενώ οι «άγιοι» ιστορικά παίζουν καλά εντός έδρας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει να κερδίσει, είναι πολύ επίφοβα να αφήσει τη Μάντσεστερ Σίτι να φύγει πιο μακριά από τον εαυτό της, σε αυτή την περιοδεία οι «αετοί» στην έδρα τους θα φιλοξενούν την Κρίσταλ Πάλας, μια ομάδα που η ενδεκάδα του Γκουαρντιόλα σίγουρα θα νικήσει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα

Σε πέντε τελευταία παιχνίδια η Σαουθάμπτον κατάφερε να κερδίσει δύο φορές με δύο ήττες και μία ισοπαλία. Η ισοπαλία συνέβη στον αγώνα με την Χάντερσφιλντ, οι ήττες καταγράφηκαν από την Γουλβερχάμπτον στο Λιγκ Καπ και από την Γουότφορντ, οι νίκες πάνω στη Γουέστ Χαμ και την Κρίσταλ Πάλας. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Σότον βρίσκεται στην ένατη θέση.

Στην κορυφή

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα, στο ενεργητικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπάρχουν 13 βαθμοί, η διαφορά τερμάτων είναι +13. Στους πέντε τελευταίους αγώνες σημειώθηκαν τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, η μόνη απώλεια των βαθμών καταγράφηκε στο ματς με την Στόουκ εκτός έδρας, οι «αγγειοπλάστες» ήταν σε θέση να δώσουν μάχη, σκοράροντας δύο γκολ. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι λιγότερα από δύο γκολ στον αγώνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν σκοράρει, ανεξάρτητα από τον παράγοντα της έδρας.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μοιάζει τώρα με μηχανή που σκοράρει βαθμούς, η τρέχουσα Σαουθάμπτον δύσκολο να μπορέσει να αντισταθεί άξια στα παιδιά του Μουρίνιο. Επιπλέον, οι «διάβολοι» θα εξασκηθούν στη Σότον στο πλαίσιο του επικείμενου ταξιδιού στη Μόσχα, γιατί σίγουρα όσο η Σότον, τόσο και η ΤΣΣΚΑ θα επιλέξουν περίπου την ίδια τακτική για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,78.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *