The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαουθάμπτον εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Саутгемптон-Челси-30.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022, 9:45 μ.μ.

St. Mary’s Stadium

Όλοι έχουν ήδη συνηθίσει σε ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα μεσοβδόμαδα. Εξασφαλιζόταν από την πρόκριση στα Κύπελλα Ευρώπης, εκεί τελείωσαν όλα την περασμένη Πέμπτη. Το κενό «παράθυρο» χρησιμοποιείται στην Αγγλία, όπου αποφάσισαν να παίξουν μια πλήρη περιοδεία στην Πρέμιερ Λιγκ. Ήδη την Τρίτη η Σαουθάμπτον φιλοξενεί τη φιλόδοξη Τσέλσι. Η συντακτική επιτροπή του ιστότοπου δημοσιεύει αποκλειστική πρόγνωση για τον αγώνα στις 30 Αυγούστου 2022.

Η Σαουθάμπτον αποφάσισε να αναπτύξει το έργο σε μακροπρόθεσμη βάση

Οι «Αριστοκράτες» μπόρεσαν να βρουν γρήγορα νέους και αρκετά γενναιόδωρους επενδυτές – τους Αμερικανούς, με επικεφαλής τον Μπράουλι. Ταυτόχρονα όμως, ολόκληρη η διοίκηση, με επικεφαλής τη Μαρίνα Γκρανόφσκαγια, αποχώρησε από το έργο και αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η μεταγραφική δραστηριότητα των «μπλε» αυτό το καλοκαίρι. Ίσως αυτό να είχε αποτέλεσμα, αλλά υπήρχαν επίσης αρκετά προσωπικά λάθη των παικτών, ακόμη και τόσο αξιόπιστα πρόσφατα όπως ο Mendy. Ως αποτέλεσμα, το ξεκίνημα δεν ήταν το καλύτερο – ναι, με δυσκολία κέρδισαν τη νίκη επί της Έβερτον, αλλά στη συνέχεια κατάφεραν να επιτρέψουν στην Τότεναμ να φέρει την ισοπαλία 2-2 στο Στάμφορντ Μπριτζ  λόγω του γκολ του Κέιν στο 90ο λεπτό. Ακολούθησε παταγώδης αποτυχία: 0-3 με τη Λιντς. Αποκαταστήθηκαν με την Λέστερ. Ναι, μόνο 2-1, με το διπλό του Στέρλινγκ. Αξίζει όμως να θυμίσουμε ότι ακόμη και στο 1ο ημίχρονο ο Γκάλαχερ δέχθηκε 2 «κίτρινες» και άφησε την ομάδα του στη μειοψηφία.

Η Τσέλσι ξεκινά μια νέα εποχή, χωρίς τον Αμπράμοβιτς

Οι «Αριστοκράτες» μπόρεσαν να βρουν γρήγορα νέους και αρκετά γενναιόδωρους επενδυτές – τους Αμερικανούς, με επικεφαλής τον Μπράουλι. Ταυτόχρονα όμως, ολόκληρη η διοίκηση, με επικεφαλής τη Μαρίνα Γκρανόφσκαγια, αποχώρησε από το έργο και αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η μεταγραφική δραστηριότητα των Μπλε αυτό το καλοκαίρι. Ίσως αυτό να είχε αποτέλεσμα, αλλά υπήρχαν επίσης αρκετά προσωπικά λάθη των παικτών, ακόμη και τόσο πρόσφατα πολύ αξιόπιστα όπως ο Mendy. Ως αποτέλεσμα, το ξεκίνημα δεν ήταν το καλύτερο – ναι, βασάνισαν τη νίκη επί της Έβερτον, αλλά στη συνέχεια κατάφεραν να επιτρέψουν στην Τότεναμ να φέρει την ισοπαλία 2-2 στο Στάμφορντ Μπριτζ λόγω του γκολ του Κέιν στο 90ο λεπτό. Και μετά έγινε μια παταγώδης αποτυχία: 0-3 με τη Λιντς. Αποδείχθηκε ότι αποκαταστάθηκε με τον Λέστερ. Ναι, μόνο 2-1, με το διπλό του Στέρλινγκ. Αξίζει όμως να θυμίσουμε ότι ακόμη και στο 1ο ημίχρονο ο Γκάλαχερ δέχθηκε 2 «κίτρινες» και άφησε την ομάδα του στη μειοψηφία.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Τσέλσι κέρδισε τη μερίδα του λέοντος στους αγώνες επί Ρόμαν Αμπράμοβιτς εναντίον της Σαουθάμπτον. Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ κέρδισαν και τους δύο αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ και πέρασε τους «αγίους» στα πέναλτι στους 16 του Λιγκ Καπ.

Πρόβλεψη

Η Σαουθάμπτον είναι ικανή να δημιουργήσει προβλήματα στους γίγαντες, ενώ η Τσέλσι δεν πείθει. Ποντάρουμε στους γηπεδούχους με χάντικαπ +1 και απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *