The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαουθάμπτον εναντίον Μπρέντφορντ: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерСити-Саутгемптон-18.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

St. Mary’s Stadium

Στην Αγγλία τον Δεκέμβριο έγιναν πολλές αναβολές λόγω κορωνοϊού. Οι διοργανωτές προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε διαθέσιμα «παράθυρα». Ήδη την Τρίτη, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν δύο συναντήσεις, μεταξύ των οποίων η Σαουθάμπτον και η Μπρέντφορντ. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά σίγουρα δεν τους πειράζει να κερδίσουν το προβάδισμα από τη ζώνη του υποβιβασμού – ποιος θα τα καταφέρει; Οι δημοσιογράφοι του ιστότοπου έχουν γράψει πρόβλεψη για αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 11 Ιανουαρίου 2022.

Η Σαουθάμπτον έπαιξε αρκετά καλά τον πρώτο μήνα του χειμώνα

Οι «Άγιοι» θεωρήθηκαν και πάλι ως επιζώντες για επιβίωση παρά ως διεκδικητές ευρωπαϊκών κυπέλλων. Αλλά μέχρι στιγμής αποδεικνύεται, για άλλη μια φορά, κάτι ενδιάμεσο – μια θέση μεταξύ των μεσαίων ομάδων. Τι μπορεί ήδη να προστεθεί στο ενεργητικό του Ralf Hasenhüttl, ο οποίος συνεχίζει να αποσπά τα μέγιστα από τις μέτριες δυνατότητες του έργου. Υπάρχουν ακόμα ανεπιτυχείς αγώνες, αλλά είναι αξιοσημείωτο ότι στο πλαίσιο αυτής της Πρέμιερ Λιγκ, ο σύλλογος δεν έχασε περισσότερες από 2 φορές στη σειρά. Και στους τελευταίους 6 γύρους υπήρξε μόνο 1 ήττα, από την Άρσεναλ (αν και 0-3). Αλλά κατάφεραν να σημειώσουν ισοπαλία με τους Λέστερ, Μπράιτον, Κρίσταλ Πάλας ακόμη και Τότεναμ, ενώ την Γουέστ Χαμ η «Σότον» κέρδισε.

Η Μπρέντφορντ παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα για αρχάριους

Οι «μέλισσες» έχουν στην πραγματικότητα τόσους βαθμούς στο ενεργητικό τους όσο και το άλλο ζευγάρι των νεοφερμένων, η Νόριτς και η Γουότφορντ, μαζί – 23. Αλλά, σε αντίθεση με αυτές, έπρεπε να παλέψουν στο κόσκινο των πλέι οφ. Γενικώς αυτός ο λονδρέζικος σύλλογος, παρά τα προηγούμενα πλεονεκτήματα, τώρα ουσιαστικά κάνει το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο ρυθμός του σκοράρισμα από τους παίκτες του Τόμας Φρανκ επιβραδύνθηκε σε σχέση με την έναρξη του πρωταθλήματος. Αλλά παρόλα αυτά, αποδεικνύεται ότι λίγο πολύ τακτικά αναπληρώνεται ο κουμπαράς και, ως εκ τούτου, η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη θα αυξηθεί. Με νίκη ξεκίνησε και ο Ιανουάριος στην Πρέμιερ Λιγκ. Ακόμη και το σχετικά γρήγορο γκολ του Ινγκς δεν απέτρεψε, αυτή τη φορά ήρωας της Μπρέντφορντ ήταν ο Μαντς Ρόερσλεβ, καθόλου βασικός Δανός αμυντικός. Στην αρχή βοήθησε τον Wisse και στο τέλος του αγώνα το γκολ του έφερε τη νίκη επί της Άστον Βίλα.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι σύλλογοι έπαιξαν αρκετά ενεργά πριν από δώδεκα χρόνια στο επίπεδο της Ligue 1. Τον Σεπτέμβριο του 2020, μετά από μια μακρά παύση, οι ομάδες συναντήθηκαν ξανά στο Λιγκ Καπ και η Μπρέντφορντ κέρδισε απροσδόκητα 2-0 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Είναι απίθανο να δούμε ανοιχτό παιχνίδι: η Σαουθάμπτον παίζει αρκετά ρεαλιστικά και η Μπρέντφορντ δεν πρέπει να υπερεκτιμηθεί. Ποντάρουμε στο «σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ» (απόδοση 1,85).


 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *