The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαουθάμπτον εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Manchester-City_30.12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

«St. Marys», Σαουθάμπτον

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018, 4:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Κυριακή η Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο του 20ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, θα αγωνιστεί με τη Σαουθάμπτον στην έδρα των «αγίων». Παρά τα πρόσφατα αποτελέσματα των «πολιτών», οι εταιρείες στοιχημάτων συνεχίζουν να θεωρούν την ομάδα του Γκουαρδιόλα το ξεκάθαρο φαβορί σε κάθε αγώνα, ωστόσο, αξίζει να προσέξουμε το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βρει τον τελευταίο καιρό το παιχνίδι τους και με τον Hazenhüttl δείχνουν  καλό, και το σημαντικότερο, αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Στην 16η θέση

Στον 19ο γύρο η Σαουθάμπτον στην έδρα της έχασε από την Γουέστ Χαμ 1:2, αν και κατά τη διάρκεια του αγώνα οι «άγιοι» πρώτοι άνοιξαν το σκορ. Η Γουέστ Χαμ ήταν τυχερή να ισοφαρίσει γρήγορα, κάτι που ξάφνιασε τους νότιους. Και μετά από λίγο ο Φελίπε Άντερσον έκανε ένα διπλό, το οποίο κατέστρεψε εντελώς τους γηπεδούχους. Πριν από τον 20ο γύρο στο ενεργητικό της Σαουθάμπτον υπάρχουν 15 βαθμοί και τρεις μονάδες διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού και την Μπέρνλεϊ.

Δύο ήττες

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έδειξε το καλύτερο ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό, είναι φανερό ότι η ομάδα του Γκουαρδιόλα βρίσκεται σε λειτουργικό λάκκο, επιπλέον εμπόδιο αποτελεί μεγάλος αριθμός τραυματισμένων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΜΣ σε 9 τελευταία παιχνίδια έχανε πάντα γκολ στο τέρμα της, αν και πρόσφατα η άμυνα του Sir Alex θεωρούταν μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι ταξιδεύει στα νότια της Αγγλίας για αν κερδίσει τρεις μονάδες, αλλά τώρα οι γηπεδούχοι δεν είναι τόσο κακοί όσο πρόσφατα, σίγουρα θα δώσουν μάχη και ίσως θα σκοράρουν. Ωστόσο, από τη ΜΣ αξίζει πάντα να περιμένουμε ένα επιτυχημένο ποδόσφαιρο, γιατί στη σύνθεση αυτής της ομάδας παίζουν οι καλύτεροι επιθετικοί ποδοσφαιριστές του πλανήτη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *