The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαουθάμπτον εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Саутгемптон-Ливерпуль-17.05_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022, 9:45 μ.μ.

St. Mary’s Stadium

Ο τριακοστός έβδομος γύρος της Πρέμιερ Λιγκ θα ολοκληρωθεί με τη συνάντηση του αουτσάιντερ Σαουθάμπτον με τη Λίβερπουλ που πρόσφατα έχει κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας.

Σαουθάμπτον

Η Σαουθάμπτον σημείωσε 40 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 41:61, χάρη σ’ αυτό εξασφάλισε ουσιαστικά τη θέση στην ελίτ για την επόμενη χρονιά. Έχοντας επιτύχει μια απρόσμενη νίκη με σκορ 1:0 επί της Άρσεναλ, οι «άγιοι» χαλάρωσαν εντελώς. Στη συνέχεια σκόνταψαν σε μονομαχίες με Μπέρνλι (0:2), Μπράιτον (2:2), Κρίσταλ Πάλας (1:2) και Μπρέντφορντ (0:3).

Λίβερπουλ

Δεύτερη θέση, 86 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 89:24 – η Λίβερπουλ εξακολουθεί να βρίσκεται στην κούρσα του τίτλου, αλλά τρεις βαθμούς πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι της αφήνουν μόνο θεωρητικές πιθανότητες επιτυχίας. Σημειώνω ότι τον περασμένο μήνα, οι Κόκκινοι νίκησαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 4:0, την Έβερτον 2:0, τη Νιούκαστλ 1:0 και την Άστον Βίλα με 2:1, ενώ σημείωσα ισοπαλία 1:1 με την Τότεναμ.

Πρόβλεψη

Παίζοντας δύο αγώνες την εβδομάδα, η Λίβερπουλ είναι πολύ κουρασμένη, αλλά το υψηλό κίνητρο θα την οδηγήσει ξανά μπροστά. Αμφιβάλλω πολύ για την ικανότητα της σεμνής Σαουθάμπτον να αντέξει την επιθετική ορμή των «κόκκινων». Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,75.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *