The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαουθάμπτον εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Southampton-LeicesterCity-25.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σεντ Μέρι

Ο δέκατος γύρος της Πρέμιερ Λιγκ ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου με τον αγώνα Σαουθάμπτον – Λέστερ. Ο ιστότοπός μας έχει ετοιμάσει την πρόβλεψη για αυτόν τον δύσκολο αγώνα.

Προβλεπόμενα αδύναμοι «άγιοι»

Η Σαουθάμπτον αναμενόμενα βρίσκεται στο κατώτατο σημείο της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ μετά από εννέα γύρους. Όλα έχουν ξεκινήσει αρκετά καλά για το σύλλογο, αλλά στη συνέχεια ήρθε μια σειρά από τρεις ήττες, η οποία διακόπηκε με ισοπαλία στον τελευταίο γύρο εκτός έδρας με την Γουλβερχάμπτον 1:1. Τώρα ο σύλλογος έχει στο ενεργητικό μόνο 8 βαθμούς και καταλαμβάνει τη 17η θέση, μπροστά από τη Νιούκασλ μόνο σε δευτερεύοντες δείκτες. Η ομάδα παίζει ιδιαίτερα άσχημα εντός έδρας, κερδίζοντας μόνο ένα βαθμό στους τέσσερις αγώνες που πραγματοποιήθηκαν. Οι φίλαθλοι περιμένουν πώς και πώς την πρώτη νίκη.

Γερό ξεκίνημα για τις «αλεπούδες»

Για τη Λέστερ η αρχή της σεζόν είναι αρκετά άξια, φυσικά ο σύλλογος δεν μπορεί να συμβαδίσει με τους δύο ηγέτες, αλλά τώρα μοιράζεται την τρίτη θέση με την Τσέλσι. Οι αλεπούδες υπέστησαν μόνο δύο ήττες σε εκτός έδρας αγώνες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ, όπου η ομάδα φαινόταν πολύ σίγουρη. Φαίνεται ότι ο Brendan Rogers με την ενδεκάδα του θέλει να παρέμβει στον αγώνα των έξι μεγάλων στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Λέστερ φαίνεται πολύ δυνατή, οι «αλεπούδες» παίζουν αξιόπιστα στην άμυνα και στην επίθεση δεν είναι άσχημες.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Οι ομάδες έπαιξαν τρεις αγώνες την περασμένη σεζόν, όλοι ήταν πολύ δύσκολοι. Στο πρωτάθλημα οι αντίπαλοι αντάλλαξαν νίκες με το ίδιο σκορ 2:1. Οι ομάδες επίσης έπαιξαν μεταξύ τους στο League Cup, όπου έπαιξαν 0:0 και στη διαδικασία των πέναλτι η Λέστερ αποδείχθηκε πιο ακριβή.

Πρόβλεψη

Είναι πολύ δύσκολο να κάνετε πρόβλεψη για τον αγώνα Σαουθάμπτον – Λέστερ, οι πάροχοι στοιχημάτων δίνουν υψηλές αποδόσεις για αυτόν τον αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται ελάχιστα φαβορί, αλλά αυτός είναι ένας από εκείνους τους αγώνες όπου το παιχνίδι θα πηγαίνει για τρία αποτελέσματα. Πιστεύουμε όμως ότι η Λέστερ είναι σε θέση να κερδίσει εδώ, οπότε ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με μηδενικό χάντικαπ. Αν οι «αλεπούδες» σκοπεύουν πραγματικά να μπουν στη τετράδα, πρέπει να πάρουν τους μέγιστους βαθμούς σε τέτοιες τις συναντήσεις. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λέστερ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,7


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *