The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαουθάμπτον εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Cаутгемптон-Лестер-30.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σεντ Μέρι

Μια νέα περιοδεία στην Πρέμιερ Λιγκ ξεκινά στην Αγγλία την Παρασκευή. Αυτή τη φορά η Σαουθάμπτον και η Λέστερ θα παίξουν πρώτες. Θα μπορέσουν οι «αλεπούδες» να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς το στόχο τους στο St Mary’s; Ή οι «άγιοι» θα κερδίσουν επιτέλους τους βαθμούς;

Η Σαουθάμπτον περιμένει μόνο τη λήξη της σεζόν

Οι «άγιοι» θα μπορούσαν να διορθωθούν για όλες τις αποτυχίες τους. Αλλά στο κύπελλο όλα τελείωσαν στους ημιτελικούς, ακριβώς στο παιχνίδι με την Λέστερ. Τώρα τους μένει κάπως να ολοκληρώσουν τη σεζόν. Γενικά, οι παίκτες του Ralf Hasenhüttl δεν έχουν λόγο για χαρά και υπερηφάνεια. Ναι ξεκίνησαν τον Απρίλιο με νίκη επί της Μπέρνλι, αλλά ακόμη και εκεί οι «κλαρέ», έχοντας σημειώσει δύο φορές την πρώτη μισή ώρα, δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι αργότερα και έχασαν 2-3. Αλλά μετά από αυτό, ήταν 0-3 με την Γουέστ Μπρομ, την προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία είναι ήδη με το ένα της πόδι στο Τσάμπιονσιπ και 1-2 με την Τότεναμ σε κρίση υπό την ηγεσία του Mason, 29ετή αναπληρωτή. Ακόμα και το γκολ του Ingz, ο οποίος επέστρεψε από τραυματισμό, δεν βοήθησε πολύ.

Η Λέστερ προχωρά προς τον στόχο της

Οι «αλεπούδες», φυσικά, δεν θα είναι σε θέση να επαναλάβουν το «παραμύθι» της εποχής του Ranieri. Αλλά τώρα γράφουν μια εξίσου ενδιαφέρουσα ιστορία για το πώς την ομάδα δεν έσπασε η αποτυχία της περασμένης σεζόν. Τα μαθήματα διαβάστηκαν καλά και στο πρόσωπο του Iheanacho επιτέλους υπάρχει κάποιος που μπορεί να σκοράρει όταν είναι τραυματισμένος ή δεν είναι σε φόρμα ο Jamie Vardy (στους τελευταίους γύρους έχουν παίξει επιτυχώς και σε ζευγάρι). Ως αποτέλεσμα, τώρα μπορούν να χτυπήσουν απευθείας δύο τρυγόνια με ένα σμπάρο τον Μάιο. Σε τελική ανάλυση, η ομάδα μπορεί να κερδίσει το τρόπαιο: έχοντας περάσει τη Σαουθάμπτον στους ημιτελικούς, θα παίξει τώρα στο FA Cup με την Τσέλσι. Και, το πιο σημαντικό, καταφέρνει να παραμείνει στις τρεις πρώτες. Βέβαια υπήρξαν 2 ήττες αυτόν τον μήνα, συμπεριλαμβανομένης από άμεσο ανταγωνιστή, τη Γουέστ Χαν. Όμως, και τα «σφυριά» έπεσαν, ενώ οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς νίκησαν συντριπτικά τη Γουέστ Μπρόμιτς στις 22 Απριλίου, σημειώνοντας και τα 3 γκολ μέχρι το 36ο λεπτό. Μετά σημειώθηκε το 2;1 με την Κρίσταλ Πάλας, που έγινε ήδη η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 1-0 στον πρόσφατο ημιτελικό έχει ήδη αναφερθεί αρκετές φορές. Πριν από αυτό η Λέστερ κέρδισε 2 από τα 3 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, συμπεριλαμβανομένου 9-0 τον Οκτώβριο του 2019. Ωστόσο, στις αρχές του 2020 οι «άγιοι» εκδικήθηκαν, κερδίζοντας 2-1 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Σαουθάμπτον κατά κάποιον τρόπο έπεσε εντελώς τον Απρίλιο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα σταματήσει την Λέστερ, η οποία κερδίζει δυναμική. Αλλά ας ασφαλίσουμε τον εαυτό μας ποντάροντας στο «μηδέν» χάντικαπ στο στοίχημα για τη νίκη των «αλεπούδων» την Παρασκευή (με απόδοση 1,61).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *