The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαουθάμπτον εναντίον Γουέστ Χαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

005_Southampton

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

St. Marys“, Σαουθάμπτον

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας της Πρέμιερ Λιγκ, όπου η Σαουθάμπτον θα φιλοξενεί την Γουέστ Χαμ στην έδρα της στο Saint Marys. Ο αγώνας είναι αρκετά αξιοσημείωτος, αφού και οι δύο ομάδες πριν από την έναρξη της σεζόν θεωρούνταν υποψήφιοι για τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, στην πραγματικότητα οι Νότιοι είναι αγωνιστές για την επιβίωση, ενώ τα «σφυριά» εγκαταστάθηκαν γερά στη μέση των βαθμολογιών.

Δύο νίκες

Μετά την αλλαγή του προπονητή η Σαουθάμπτον έπαιξε τρεις αγώνες, στους οποίους σημείωσε δύο νίκες και μία ήττα. Η ήττα καταγράφηκε στον αγώνα ενάντια στην Κάρντιφ εκτός έδρας, οι νίκες ήταν πάνω στην Άρσεναλ 3:2 και την Χάντερσφιλντ 3:1. Οι “Άγιοι” στα τελευταία δύο παιχνίδια σημείωσαν έξι γκολ, ενώ στους προηγούμενους 16 αγώνες – μόνο 13 γκολ. Είναι φανερό, ότι ο Hazenhuttl βασίζεται στην επίθεση και η ομάδα δέχεται θετικά την αλλαγή στην τακτική.

Μετά από τη σειρά νικών

Στον τελευταίο γύρο η Γουέστ Χαμ έχασε από την Γουότφορντ στην έδρα της με σκορ 0:2, και πριν από αυτό τα «σφυριά» είχαν σειρά των τεσσάρων παιχνιδιών με νίκες. Οι Λονδρέζοι ήταν πιο δυνατοί από τη Νιουκάστλ, την Κάρντιφ, την Κρίσταλ Πάλας και τη Φούλαμ. Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στην 12η θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ με 24 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι πέντε βαθμούς λιγότερο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται στην έκτη θέση. Εκτός έδρας η Γουέστ Χαμ έχει οκτώ αγώνες με τους εξής δείχτες: +3 =2 -3, η διαφορά τερμάτων είναι 11:11.

Πρόβλεψη

Η Σαουθάμπτον σημείωσε καλή κίνηση, οι Νότιοι καταφέρνουν καλά το παιχνίδι στην επίθεση, ενώ η Γουέστ Χαμ, απ’ ό, τι φαίνεται, είναι σε παρακμή, και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Λονδρέζοι έχουν πολλούς τραυματισμένους, στον Pellegrini αισθητά λείπουν παίκτες για κανονική αλλαγή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σαουθάμπτον με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *