The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαουθάμπτον εναντίον Γουέστ Χαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ВестХэм-МанчестерЮнайтед-19.09

Κύπελλο Αγγλίας

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022, 9:30 μ.μ.

St. Mary’s Stadium

Την Τετάρτη, όπως και την προηγούμενη ημέρα αυτής της εβδομάδας, το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο θα έχει κυρίως αγώνες κυπέλλου. Ιδιαίτερα στην Αγγλία, γιατί εκεί ξεκινούν μόνο τον γύρο των 16. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της βραδιάς θα είναι η Σαουθάμπτον και η Γουέστ Χαμ. Hasenhüttl vs Moyes – ποιος θα κερδίσει ποιον; Οι αναλυτές του ιστότοπου έχουν ετοιμάσει μια πρόβλεψη για τον αγώνα στις 2 Μαρτίου 2022.

Η Σαουθάμπτον είναι μια ομάδα που είναι σε καλή φόρμα και μπορεί να τη χρησιμοποιήσει

Οι «άγιοι» παίζουν υπό τις οδηγίες του Ralf Hasenhüttl για 3 χρόνια από τον Δεκέμβριο του 2018. Ο Αυστριακός προσκλήθηκε από τους τότε ιδιοκτήτες του έργου, Liebherr. Βοήθησε την ομάδα να ξεπεράσει τα δύσκολα χρόνια όταν αναγκαζόταν να αντισταθμίσει το κόστος πουλώντας παίκτες και συχνά αναζητούσε αντικαταστάτες στη δική της ακαδημία. Το χειμώνα, οι επενδυτές άλλαξαν ξανά και τουλάχιστον ο Dragan Sholak, που αγόρασε τη Soton, έχει μεγάλα σχέδια. Ωστόσο, ο μάνατζερ, ακόμη και χωρίς νέες επενδύσεις σε προσωπικό, καταφέρνει να κρατήσει την ομάδα σε καλή κατάσταση – από τα μέσα Δεκεμβρίου δεν έχει χάσει σχεδόν καθόλου. Η νίκη επί της Νόριτς έγινε η 4η στους τελευταίους 5 γύρους και μόνο 1 αγώνας από τους 12 έληξε με ήττα.

Η Γουέστ Χαμ θέλει κάτι μεγάλο αυτή τη σεζόν

Τα «σφυριά» υπό τον David Moyes εμφανώς, ανέβασαν ποιοτικά τη φόρμα τους. Την περασμένη σεζόν κόντεψαν να προκαλέσουν αίσθηση, πολύ λίγο δεν τους έφτασε για να κερδίσουν την πρόκριση στο Champions League από την Τσέλσι ή τη Λίβερπουλ. Τώρα ο σύλλογος του Λονδίνου προσπαθεί επίσης να ανταγωνιστεί για την 4η θέση, και μάλιστα την ανέβηκε περισσότερες από μία φορές, αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει αρκετή δύναμη και υπάρχουν πάρα πολλές αστοχίες. Ναι, μετά από 2 ισοπαλίες κέρδισε τη Γουλβς, αλλά και μετά ήταν ακόμα 5η. Γιατί να μην προσπαθήσει να αποδείξει τον εαυτό της σε άλλα «μέτωπα»; Στο Europa League έπαιξε με αυτοπεποίθηση, με διαφορά πέρασε τον όμιλο. Στο Λιγκ Καπ ο Γιαρμολένκο και η παρέα πέρασαν τόσο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά τελικά έχασαν από την Τότεναμ στο γήπεδο της. Αν και στο FA Cup, έχοντας περάσει τη Λιντς, τα «σφυριά» υπέφεραν με τον ημιερασιτέχνη Kidderminster από την 6η κατηγορία: πρώτα, ο Rice μετέτρεψε το παιχνίδι σε παράταση στο 91ο λεπτό και σε εκεί ο Bowen σημείωσε ουσιαστικά νικηφόρο γκολ στην τελευταία επίθεση.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Γουέστ Χαμ είχε αήττητο σερί 8 αγώνων μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όμως τον Δεκέμβριο, ανήμερα των Χριστουγέννων, οι «άγιοι» κέρδισαν 3-2 στο Λονδίνο.

Πρόβλεψη

Και οι δύο σύλλογοι είναι σε καλή κατάσταση και επιθυμούν να αγωνιστούν για την πρόκριση. Στοιχηματίζουμε ότι ο αγώνας θα είναι επίμονος και θα φέρει «under 2,5» (απόδοση 2,0).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *