The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαουθάμπτον εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Саутгемптон-Арсенал-26.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας    

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021, 10:15 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Σαουθάμπτον. Στάδιο Σεν Μέρι

Τρεις ημέρες μετά τη μάχη του κυπέλλου, η Σαουθάμπτον θα φιλοξενεί την Άρσεναλ στον εικοστό γύρο της Πρέμιερ Λιγκ.

Σαουθάμπτον

Με 29 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 26:21, η Σαουθάμπτον βρίσκεται στη δέκατη θέση της κατάταξης. Οι Άγιοι πήγαν βρέθηκαν μετά από μια μη εκφραστική έκταση της σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας νίκησαν 1:0 τη Λίβερπουλ, σημείωσαν λευκή ισοπαλία 0:0 με τη Φούλαμ και 0:0 με τη Γουέστ Χαμ, καθώς έχασαν 0:1 από την Μάντσεστερ Σίτι και 0:2 από την Λέστερ.

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ είναι ενδέκατη με 27 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 23:19, αλλά πριν από ένα μήνα οι «κανονιέρηδες» ήταν επικίνδυνα κοντά στη ζώνη υποβιβασμού. Όλα άλλαξαν μετά τους θριάμβους επί της Τσέλσι (3:1), Μπράιτον (1:0), Γουέστ Μπρομ (4:0) και Νιούκασλ (3:0), μεταξύ των οποίων ήταν και ισοπαλία 0:0 με την Κρίσταλ Πάλας.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η Σαουθάμπτον και η Άρσεναλ, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τη δημιουργία και την υλοποίηση των πιθανών ευκαιριών για γκολ, θα δυσκολευτούν πολύ να πετύχουν περισσότερα από δύο γκολ σε προσωπική συνάντηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *